Severina uzrok HAOSA kod Kojića! Žena IZBACILA Kebu iz kuće!

   Seve ga izbacila iz takta, a žena iz kuće!

Severina uzrok HAOSA kod Kojića! Žena IZBACILA Kebu iz kuće! Severina uzrok HAOSA kod Kojića! Žena IZBACILA Kebu iz kuće!
Celebrity
Severina uzrok HAOSA kod Kojića! Žena IZBACILA Kebu iz kuće!

   Seve ga izbacila iz takta, a žena iz kuće!

U poslednje vreme Severina svako malo pravi probleme porodici Kojić! Čas je kod njih, čas u Zagrebu, krši mere vanrednog stanja, plaća kazne jer ne poštuje propise…

Severina plakala satima,
svekar je povredio do suza

Kako donosi novi SCANDAL!, toliko je preterala da je čak i svekra Kebu, koji ju je gledao kao da mu je ćerka, izbacila iz takta!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Šok dokazi: Luna i Gastoz 4 puta imali seks kod njega! Goca potrošila sve Šabanove pare! Edovi roditelji SVETE SE Dragani! Malbaša iz serije „Tate“ vara ženu u Beogradu!

PROČITAJTE JOŠ: Ana Nikolić NAPALA Rastu zbog svekrve! Samo te HUŠKA protiv mene!

PROČITAJTE JOŠ: Vuk Kostić i Ana Mihajlovski PROSLAVILI pola godine veze! Putem VIDEO poziva!

– I Keba i Olja razumeju i Severinu i njene probleme zbog sina, ali sada je zaista prevršila sve mere i granice. Toliko je preterala da joj je čak svekar održao predavanje! Vikao je na sav glas: Šta ti više glumiš?! Samo prizivaš neku nesreću! Ništa ti ne fali, pa sredićeš problem sa sinom! Aman više! Ako je neko bio uz tebe, mi smo, a ti si večito nezadovoljna! Ugledaj se malo na mene, ja u svemu vidim sve pozitivno – prepričava izvor SCANDALA! i nastavlja:

‘Ajde izlazi napolje, šta napadaš ženu!

Severinu je to još više bacilu u depresiju, pa je mučenica plakala i ridala satima! Toliko je bila tužna da se rasplakala i Kebina žena Olja. Ona je žensko, ima decu… Razume koliko majka može da pati zbog deteta! Baš je pobesnela, pa je rekla mužu: Ajde izlazi napolje, šta napadaš ženu! Idi izduvaj se krug, dva oko kuće, pa se vrati – prepričava izvor za SCANDAL! i dodaje:
– I Keba šta će, izašao je na sat vremena, malo se proluftirao i smirio, a Olja je za to vreme smirila Seve. Severina inače ne voli da joj neko drži predavanja jer sve sama u sebi proživljava, ali nije ona ovo svekru uzela za zlo. Razume i ona njega – zaključio je izvor SCANDALA!.