Severina se ISPALILA! Sad je Keba IZDRŽAVA!

   Pukla bruka!

Severina se ISPALILA! Sad je Keba IZDRŽAVA! Severina se ISPALILA! Sad je Keba IZDRŽAVA!
Celebrity
Severina se ISPALILA! Sad je Keba IZDRŽAVA!

   Pukla bruka!

Severina Kojić opet je žrtva napada, ovog puta kolega iz Hrvatske pa sad pokušava da se opere pred publikom, ali i pevačima koji je na sva usta ogovaraju. Naime, kada je u medije dospela informacija da je pevačica dobila pomoć od Hrvatske u vrednosti od oko 400 evra, digla se velika prašina.

Severina rešila da vrati novac!

– Seve je kao i svi ostali pevači prijavljena kao samostalni umetnik na osnovu čega državi plaća porez. Kako su drugi pevači otkrili, niko ko nije sam podneo zahtev nije mogao da dobije pomoć od države. Tako da Severina to što priča da nije znala, već da su je saradnici prijavili, nije istina. Prilikom prijavljivanja podnosi se lična karta, kao i originalno rešenje Poreske uprave. Svi su ostali šokirani njenim potezom – otkriva izvor za STAR i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Veljkova mama plače u Negotinu! Seka ODBIJA da vodi decu kod nje dok traje korona!

PROČITAJTE JOŠ: Milica Pavlović ZAVRNUTA za 30.000 evra! Novac NESTAO!

PROČITAJTE JOŠ: Ana Nikolić javila BIVŠEM! Neće PARE od njega! Rasta ipak ne odustaje od plaćanja alimentacije!

– Koliko sam upućen, mnogi su joj slali poruke… Osuđuju je i ismevaju, pa je zato odlučila da državi vrati pare. Ne znam šta da kažem osim da treba da ćuti, što je uzela pare od države a ona bar dobro zarađuje. Tačno je da su joj nastupi opali od kada je raskinula saradnju sa svojim dugogodišnjim menadžerom, Igor nema primanja, na sve to mora i alimentaciju da plaća za sina. Trenutno živi na račun svog svekra Kebe – ispričao je za STAR jedan od muzičara iz Hrvatske koji je zajedno sa ostalim kolegama ostao pri stavu da ne želi pomoć države, jer su te pare potrebnije ugroženijim građanima.

Ništa bolje nije prošla ni Severinina koleginica Neda Ukraden koja je takođe javno tražila pomoć, a kada su je svi osudili, a Aca Lukas i isprozivao, odmah je promenila ploču braneći se da nije mislila na sebe, već na ugožene muzičare koji nemaju čimeda prehrane porodicu.