Severina Kojić PRIVEDENA! Evo zašto se spremala da NAPUSTI Beograd!

   Oglušila se o naredbe...

Severina Kojić PRIVEDENA! Evo zašto se spremala da NAPUSTI Beograd! Severina Kojić PRIVEDENA! Evo zašto se spremala da NAPUSTI Beograd!
Celebrity
Severina Kojić PRIVEDENA! Evo zašto se spremala da NAPUSTI Beograd!

   Oglušila se o naredbe...

Severina Kojić privedena je u Beogradu zbog kršenja policijskog časa, po nalogu dežurnog sudije za prekršaje, biće procesuirana u skraćenom postupku.

Severina Kojić smetnula sa uma da je policijski čas?!

Za kršenje policijskog časa predviđena je novčana kazna od 50.000 do 150.000 dinara. Ukoliko bude ponovila ovaj prekršaj čeka je kazna zatvora.

PROČITAJTE JOŠ: Nada Topčagić doživela srčani napad!? Jedva se izvukla!

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Golubović neutešna nakon smrti baka Cake – Plače i ne može da prihvati da je više nema!

PROČITAJTE JOŠ: „Dede milioneri RAZVLAČE pevačice po jahtama!“ Katarina Grujić pokazala zašto ona nije jedna od TIH!

Ovim povodom oglasio se pevačicin PR.
– Severina se večeras pakovala, budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom času. Priznaće prekršaj i platiće novčanu kaznu. Nakon mesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji, koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi puta susreće. Naime, juče je, nakon 32 dana, pre povratka u Zagreb, otac dopustio da vidi sina na 15 minuta. Kako i Popović i njihov zajednički sin imaju srpsko državljanstvo, ostala je dan duže u Beogradu, da bude sigurna da je Popović vratio dete u Zagreb, jer ona ne bi mogla nazad u Srbiju, a njemu nije verovala, zato što je na sve moguće načine sprečavao da vidi dete, opsturirao povratak u Zagreb ne pristajući da se dete vrati u Hrvatsku s majkom i provede obaveznu samoizolaciju od 14 dana u Hrvatskoj s majkom koju nije vidio više od mesec dana – izjavio je za Alo! PR menadžer Severine Kojić Davor Grgin.

Podsetimo, pevačica Severina Kojić zaustavljena je u sredu oko 21 sat u blizini Tržnog centra Okov u ulici Partizanske avijacije u Beogradu. Policija je zaustavila BMW, zagrebačkih tablica, a proverama je utvrđeno da pevačica nema dozvolu za kretanje tokom policijskog časa, te je privedena u stanicu.

Severina izgleda nikako da počne da poštuje mere izolacije i zabrane kretanja.
Ne tako davno, imala je sukob i sa bivšim partnerom Milanom, koji joj nije dozvolio da vidi dete jer je putovala, a tada je već uveliko korobavirus počeo da se širi našom zemljom…
Severina je čekala ispred zgrade, međuti, Milan nije poklekao, već joj je objasnio zašto je sebe i dete stavio u izolaciju.
Severina, iako je srce majke jače od svake zabrane, u ovoj borbi protiv opasnog virusa, svi smo isti. Ne ugrožavaj ni sebe a ni druge.