Selim iz serije Elif umislio da je holivudska zvezda! Komšije otkrile nepoznate detalje!

   Niko nije ni slutio da je takav privatno!

Selim iz serije Elif umislio da je holivudska zvezda! Komšije otkrile nepoznate detalje! Selim iz serije Elif umislio da je holivudska zvezda! Komšije otkrile nepoznate detalje!
Celebrity
Selim iz serije Elif umislio da je holivudska zvezda! Komšije otkrile nepoznate detalje!

   Niko nije ni slutio da je takav privatno!

Glavni junak serije Elif se „uzvezdio“!

Dok je glumio u seriji Elif, Emre Kivildžim važio je za prostodušnog momka, uvek spremnog da izađe u susret svima, bez obzira na to da li je reč o fanovima, komšijama, prijateljima ili novinarima. Nakon što je napustio taj projekat, neko vreme je bio na ivici egzistencije i tada su mu svi pomagali koliko su mogli. On se nije menjao – uvek je bio nasmejan, vedar, raspoložen za ćaskanje i vrlo zahvalan svima koji su mu pružili ruku onda kada mu je bila najpotrebnija.

Otkrivamo gde su i šta rade junaci serije Anđeo osvete!

Jagiz iz serije Ćerke napravio karambol na snimanju!

Gej ikone turskih serija

Međutim, sve se promenilo pre nekoliko meseci. Emre je postao nadobudan, više nije ni senka simpatičnog mladića kakav je ranije bio. To je novinarima otkrio jedan od njegovih suseda, koji je želeo da ostane anoniman.

Dok je glumio u seriji Elif, Emre se lepo ophodio prema svima, ali otkako je počeo više da zarađuje, postao je nepodnošljiv

„Emre? Ne pominjite mi tu umišljenu osobu! Svi smo mu bili dobri kad mu je trebala pomoć, pozajmljivali smo mu novac, mislim da ni za hranu nije imao. Tad je umeo lepo, kulturno da se javi. ‘Dobar dan, komšija, kako ste, komšija’ i tako to. Sad? Ni da bekne. Prolazi pored nas uzdignute glave, s nosem u oblacima. Umislio je da je viša klasa, a da smo mi ostali sirotinja koju pas nema za šta da ujede. To je baš ružno s njegove strane. Kad mu neko poželi dobar dan, pravi se da ne čuje. Počeo je drugačije i da se oblači. Sad više ne nosi odeću sa pijace, već iz brendiranih butika. Kad prođe, miris skupih parfema ostaje za njim. Vidi se da je počeo dobro da zarađuje, ali greota je što su ga novac i slava promenili”, priča povređeni komšija glavnog aktera serije Elif

A šta se zapravo desilo pa je Emre postao toliko nadobudan? Odgovor se krije u njegovom poznanstvu sa slavnim Mehmetom Bozdagom, koji je zaslužan za uspeh kostimiranih serija „Ertugrul” sa Enginom Altanom Duzjatanom i „Osman” sa Burakom Ozdživitom. Bozdagu se veoma dopala Kivildžimova gluma, pa ga je izabrao za glavnog junaka svog novog filma „Turci dolaze”, koji od prošlog meseca puni bioskopske dvorane širom Turske. I to nije sve! Kivildžim je dobio glavnu ulogu u seriji „Dželaledin Harezmšah”, koja će pratiti život istoimenog turskog vladara. Prva sezona imaće 13 epizoda u trajanju od po 60 minuta. Izvor blizak Kivildžimu kaže da to najverovatnije neće biti kraj saradnje sa Mehmetom Bozdagom.

View this post on Instagram

????????

A post shared by Emre Kıvılcım (@emre.kvlcm) on

Glumac želi da dobije ulogu u kostimiranoj sagi „Osman” i mašta o tome da zaseni Buraka Ozdživita

„Emre po svaku cenu želi da dobije neku od uloga u seriji ‘Osman‘, budući da je to trenutno najgledaniji turski projekat. Smatra da bi time mogao da učvrsti svoju popularnost, možda čak i da zaseni Buraka Ozdživita, što mu je odavno cilj”, kaže izvor.

Nema sumnje, Emre je zaista uzleteo previsoko čim mašta o tome da bude uspešniji od čuvenog Buraka. A znate kako kažu – ko visoko leti, nisko pada!