Se*s Miljane Kulić - Držite se, polećemo!

   Kod nje ima svega, a najviše se*sa!

Se*s Miljane Kulić - Držite se, polećemo! Se*s Miljane Kulić - Držite se, polećemo!
Celebrity
Se*s Miljane Kulić - Držite se, polećemo!

   Kod nje ima svega, a najviše se*sa!

Seks Miljane Kulić redovno se može videti na malim ekranima. Za više od četiri godine, koliko traje njeno obitavanje u rijalitijima, učestvovala je u čak sedam programa tog tipa. Tokom godina, menjala se kako fizički, tako i karakterno.

Od bucke na čiji su izgled, navodno, uticali lekovi koje je pila po savetu psihijatra, postala je prava zgodnica. Kilaža joj je varirala čak 30 kilograma, menjala su se izdanja u kojima smo je viđali, ali želja za seksom ostala je nepromenjena. Doduše, po tom pitanju nije izuzetak. Seks u rijalitijima, baš kao i nasilje, je nešto na šta smo svi oguglali, a jedna od najpohotnijih učesnica svakako je Dragana Mitar.

Tokom boravka u jednom od rijalitija, Miljana je zatrudnela sa Ivanom Marinkovićem. On je bivši muž Goce Tržan, sa kojom ima ćerku Lenu. Marinković je Kulićevu, prema medijskim napisima, omalovažavao i vređao u nekoliko navrata, nazivajući je ku*vom i bolesnicom. Sina je video samo jednom, neposredno nakon rođenja. On i rijaliti zvezda prekinuli su svaki kontakt, a Nišlijka je rodila dete, sina Željka.

Ivan je mrtav za mene, nije video sina i ne zanima me u životu. Stvarno ne znam zašto on ne želi da čuje za sina, to treba da pitate njega“, bila je iskrena Miljana pričajući o odnosima sa bivšim ljubavnikom.

Miljanu su kritikovali što puši i pije u trudnoći jer time škodi detetu koje nosi u stomaku. Ona se pravdala navodeći da ne uvlači dim u pluća i da je pivo, zbog vitamina B, dobro za zdravlje.

Nakon porođaja, kuburila je sa kilažom i patila od postporođajne depresije. Zbog nezdravih navika, pojavili su se problemi sa zdravljem, pa je Nišlijka morala da se baci na dijetu kako bi se dovela u red.

Seks Miljane Kulić – Za nju prepreke ne postoje

Željna pažnje i mnogo puta kritikovana zbog neprimerenog ponašanja, Miljana je menjala partnere, rodila dete, ponovo zatrudnela i išla na abortus.

Sa Lazarom Čolićem Zolom se mirila i svađala, a njihova veza obilovala je žestokim intimnim odnosima koje su oni, nevešto, pokušavali da prikriju jorganima. Svog ljubavnika Nišlijka je nazivala prijateljem sa povlasticama, a njihova vrela akcija mogla se videti i čuti noću i danju. Strasti između njih su više nego očigledne, a od uzdaha i poljubaca odzvanjale su sobe i hodnici. Ne smeta im ni to što u prostoriji u kojoj borave ima drugih učesnika koji vide i čuju ono što golupčići rade.

Dete sa Zolom začeto je neplanirano, neposredno pred njen ulazak u Zadrugu. Miksi je priznala da je taj seks bio velika greška i kaje se što je sebe dovela u situaciju da mora na kiretažu.

Pa ipak, čini se da ovaj nemili događaj nije previše potresao pohotnu Nišlijku. Ona je, na zaprepašćenje javnosti, priznala da je samo nekoliko sati nakon abortusa imala seks sa Zolom. Zbog toga ju je majka Marija kritikovala i išamarala.

Zola joj je svojevremeno nudio da, kada napusti rijaliti, sa njim ode u Banja Luku i da se tamo skrase. To je Miljana kategorički odbila jer misli da bi tamo bila usamljena. Na portalima su kružile priče da se ni ne zna ko je biološki otac Kulićkinog deteta jer je, u to vreme, imala seks sa različitim muškarcima. Ona je tvrdila da je dete Zolino.

Svi biseri poznate Nišlijke

Za Kulićevu je rijaliti isto što za druge ljude realni svet. Tokom četiri godine, ona je samo šest meseci bila van dometa kamera i reflektora. Isticala je da zahvaljujući rijaliti karijeri dobro zarađuje. To smatra svojim regularnim poslom, pomoću koga će materijalno obezbediti sina jedinca.

Domaće zabavne programe definitivno je obeležio seks Miljane Kulić. Osim po tome, ostaće upamćena po svojim tragikomičnim izjavama. U jednoj od njih izrazila je želju da promeni mozak: „Veliki šefe i šefice, molim vas da mi date unapred 900.000 evra da ugradim novi mozak. Hoću da ostanem pozitivno luda, ali ne želim više da pravim budalu od sebe. Da mogu, uzela bih mozak moje mame, jer želim da budem kao ona“.

Miljana je svojevremeno rekla da u rijaliti ulazi da se izblamira za sve pare. Brojni fanovi koji navijaju za nju, jedva čekaju nove dogodovštine. Bez sumnje, i u narednoj godini biće ih na pretek.

Čitajte VIP radar i budite u toku sa vestima iz sveta estrade!