Seka Aleksić ŠOKIRALA! Uskoro treće dete!

   Našla je vremena za sve pratioce na društvenim mrežama!

Seka Aleksić ŠOKIRALA! Uskoro treće dete! Seka Aleksić ŠOKIRALA! Uskoro treće dete!
Celebrity
Seka Aleksić ŠOKIRALA! Uskoro treće dete!

   Našla je vremena za sve pratioce na društvenim mrežama!

Popularna pevačica Seka Aleksić, kao i ostali, tokom vanrednog stanja, vreme provodi u svom domu sa suprugom Veljkom Piljikićem i sinovima Jovanom i Jakovom.

Aca Lukas otvorio DUŠU: „Sve OVO grozno deluje na mene, ali jedno mi NAJVIŠE SMETA!“

Sloba Radanović SKINUO majicu! Devojke ODUŠEVLJENE!

Oglasio se MENADŽER! Pričalo se da Luna Đogani nastupa za siću, a evo ŠTA je prava ISTINA!

Seka Aleksić uvek tu za sve!

Pored brige o svoja tri muškarca i redovnih kućnih poslova, Seka je odvojila vreme i za svoje pratioce na društvenim mrežama, te odgovorala na brojna pitanja koja su joj postavljali putem Instagrama.

Njene fanove je zanimalo sve i svašta, od toga koji su omiljeni recepti, pre svega, za posna jela, pitali su je o veri, koliko puta godišnje se pričešćuje, a neko ju je zamolio da napiše molitvu protiv straha.

Pitali su je i da li će novi album izaći 23. aprila ili se otkazuje.

– Neće izaći, jer je sve stalo, tek sam na pola… Ne žurim! “Ostani kod kuće” se mora poštovati dok sve ovo ne prođe – objasnila je i poručila Seka, a potom je usledilo novo pitanje – kada će proći.

Seka je i na to imala spreman odgovor.

– Šta misliš, kad će kraj svega ovoga? – glasilo je pitanje, a pevačica sa pratiocima podelila svoja predviđanja – Posle Vaskrsa.

Ipak, najviše pažnje su privukla pitanja vezana za decu.

Pevačica je i oko toga bila otvorena.

Na pitanje kada planira treće dete, odgovorila je – Uskoro – napisala je Seka, dodavši srca i emotikon molitve.

Priznala je da želi da ima petoro dece, a verujemo da će to i ostvariti.

Seka Aleksić: Obraća se svima od srca!

Poput mnogih poznatih ličnosti i Seka Aleksić se putem društvenih mreža obratila svojoj publici i zamolila da trenutnu situaciju shvate ozbiljno i iskoriste vreme da urede ne smo prostor oko sebe, već i um i telo.

– Iskoristite ovu priliku da očistite ne samo prostor oko sebe nego i svoj um i telo, da očistite stan ali i stavove nekorisne za vas. Pobrišite police, ali i neke sopstvene granice, lične prepreke.

Popularna pevačica je na Instagramu objavila nekoliko postova otkrivši kako ona provodi vreme u izolaciji i apelovala na pratioce da ostanu u svojim domovima.

Seka Aleksić ima moćnu poruku: Pohlepa i prokletstvo je veća bolest od korone!

– Kako provodite ove dane? Ja sam uglavnom po kući i radim sve ono što sam radila i do sada, možda malo više nego uobičajeno. Spremam neku novu hranu koju nisam do sada pravila, isprobavam neke posne slatkiše. O studiju ne razmišljam sve dok je ovakva situacija. Nadam se da neće potrajati – napisala je Seka i dodala:

– Ne idemo nigde, bukvalno! Niko nam ne dolazi, molim vas sve da ne shvatate olako situaciju i da kao i ja pratite šta govore nadležni, šta apeluju i kako i koliko nas mole da ih poslušamo. Za sve nas, za nase najmilije #ostanikodkuće.

– Ne otuđujte se od svojih najbližih, ne bežite od ljubavi, ne skrivajte se od dobrote, ne stavljajte maske pred istinom, ne ispirajte nadanje i želju u vama. A kuća ne mora biti karantin, nego sigurno i voljeno mesto – poručila je ona.

VIP Radarinstagram printscreen