Scandal! PAPARACO! Tamara Milutinović proslavila ROĐENDAN u izolaciji!

   Tamara sama sa tortom

Scandal! PAPARACO! Tamara Milutinović proslavila ROĐENDAN u izolaciji! Scandal! PAPARACO! Tamara Milutinović proslavila ROĐENDAN u izolaciji!
Celebrity
Scandal! PAPARACO! Tamara Milutinović proslavila ROĐENDAN u izolaciji!

   Tamara sama sa tortom

 

Pevačica Tamara Milutinović proslavila je 27. rođendan u subotu, i to u izolaciji sa porodicom! Paparaco SCANDALA! ju je ulovio dok je kupovala dekoraciju za malu porodičnu proslavu.

TAMARA ĆE DA ZALIJE SA EKIPOM
KAD PROĐE VIRUS

Svakako će to nadoknaditi čim prođe vanredno stanje. A red je da zalije, a i svi su se uželeli dobrih proslava, pa i ona!

PROČITAJTE JOŠ: Novak Đoković u borbi protiv KORONE! Neću da ĆUTIM o VAKCINAMA!

PROČITAJTE JOŠ: Milica Todorović ISPALJENA! BACILA 5.000 evra zbog Milana Stankovića?

PROČITAJTE JOŠ: Nadežda imala NERVNI SLOM! U bolnici HISTERISALA da joj daju dete!

Tamara je izolaciju iskoristila da se dobro odmori od nastupa. Pored toga dosta je vežbala i rezultate svoga rada je delila sa svojim pratiocima na instagramu. Na fotkama se vidi da je vidno smršala i da je razlika u izgledu ogromna.

Tamara je otkrila u čemu je tajna njenog izgleda.
– Ne jedem preterano i ne traži mi se ništa u poslednje vreme. Interesantno je da mi se slatko uopšte ne traži. Smršala sam najviše jer mi se izgubio apetit. Pre ove izolacije sam išla na razne masaže za kritične delove na telo, kao i razne „usisivače“ koji su mi pomogli da smršam – rekla je Tamara.

Komentari ispod ove fotografije su se nizali, a mnogi nisu ostali imuni na njen izgled.
„Ti si se devojko osušila“, „Blago ti se kako sada izgledaš“, „Prava si mačka“, bili su samo neki od komentara pratilaca na društvenoj mreži Instagram