Scandal! PAPARACO! Sanja Đorđević SUPERŽENA! Kako je upoznala svog SUPERMUŽA!

   Poruči vežbu sa imenom mojim

Scandal! PAPARACO! Sanja Đorđević SUPERŽENA! Kako je upoznala svog SUPERMUŽA! Scandal! PAPARACO! Sanja Đorđević SUPERŽENA! Kako je upoznala svog SUPERMUŽA!
Celebrity
Scandal! PAPARACO! Sanja Đorđević SUPERŽENA! Kako je upoznala svog SUPERMUŽA!

   Poruči vežbu sa imenom mojim

Sanja Đorđević je čvrsto rešila da očuva vitku liniju. Tokom izolacije pevačica kuva više nego inače, ali nipošto neće da dozvoli da se ugoji.

SANJA VEŽBA, KUVA, KOSI…

Sanja vežba svakodnevno, te je i paparaco SCANDALA! ulovio u njenom dvorištu. I ne samo to! Čim je primetila da joj je trava zrela za košenje, batalila je vežbe i bacila se na kosačicu! E to je žena! Kuva, vežba, šiša. Sanjine koleginice i prijateljice se slažu da je ona super žena, a isto tako i da je pronašla jaču polovinu koja joj i priliči.

PROČITAJTE JOŠ: Kija ODLEPILA za drugom Kaće Živković! On je KULIRA!

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Darko Lazić mora da SKLONI sina! PROKLETSTVO je prešlo na Alekseja!

PROČITAJTE JOŠ: Severina se ISPALILA! Sad je Keba IZDRŽAVA!

Perica i Sanja upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a pevačica je nedavno otkrila da se za njega udala bez svoje volje.

– Mi smo se zabavljali nekoliko meseci, upoznali smo se slučajno preko moje prijateljice. Meni je Perica u početku bio ružan, ali sam se posle zaljubila u njega. Jedno veče smo sedeli u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Ja odem, ne znam ni kako me je ubedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, pre nego što sam ja ustala, javila celoj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Posle toga nisam mogla nazad – rekla je Đorđevićeva, koja iz braka sa Pericom ima ćerku Ivanu.