Scandal! PAPARACO! Prija se stesala, a Filip oćelavio! (FOTO)

   Uhvaćeni!

Scandal! PAPARACO! Prija se stesala, a Filip oćelavio! (FOTO) Scandal! PAPARACO! Prija se stesala, a Filip oćelavio! (FOTO)
Celebrity
Scandal! PAPARACO! Prija se stesala, a Filip oćelavio! (FOTO)

   Uhvaćeni!

Neposredno pred Vaskrs ekipa SCANDALA! pratila je Aleksandru i Filipa Živojinovića. Odmah smo primetili da Filip nosi kapuljaču jer je ćelav. Naime, on je obrijao glavu, a Prija je u izolaciji toliko smršala, pa sada izgleda kao da nije ni bila trudna.

Prija i Filip neprepoznatljivi!

Sreli smo ih dok su kupovali vaskršnju dekoraciju. Praznik su slavili kod kuće, a osim Vaskrsa, dan ranije su obeležili i rođendan Prijine mame Borke.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Bogdana u OPASNOSTI! Veljko je sklonio na sigurno! Evo gde se kriju i šta rade! Plus! EKSKLUZIVNE SLIKE!

PROČITAJTE JOŠ: Scandal! PAPARACO! Ljuba Perućica napravio zalihe TOALET papira! Bez toga se ne može!

PROČITAJTE JOŠ: Biković JAČI OD KORONE! Ako dune JUŽNI VETAR biće KUKU LELE!

Aleksandra i Filip Živojinović proslavili su najradosniji hrišćanski praznik kod svoje kuće, a za tu priliku pevačica se postarala da pripremi bogatu gozbu.

Međutim, nije joj sve baš išlo od ruke, budući da su pratioci na Instagramu pimetili da joj je piletina daleko pečenija nego što su želeli!

Bilo kako bilo, nema sumnje da su proveli lepo, praznično vreme u krugu porodice sa sinom Aleksandrom, te da nisu marili za mali peh koji se desio pevačici, a s obzirom na to da je Prija veoma mlada, biće još mnogo prilika da se dokaže kao domaćica.