Scandal! PAPARACO! Pravo LICE Kije Kockar!

   100% prirodna

Scandal! PAPARACO! Pravo LICE Kije Kockar! Scandal! PAPARACO! Pravo LICE Kije Kockar!
Celebrity
Scandal! PAPARACO! Pravo LICE Kije Kockar!

   100% prirodna

Kija Kockar ne želi da muči svoje lice šminkom, tako da nije kao većina njenih koleginica koje ne smeju ni đubre da bace bez pudera.

KIJA NEMA POTREBE ZA SILIKONIMA

Paparaco magazina SCANDAL! ju je slikao dok se spremala da krene na Amidži šou. Tom prilikom smo videli da je na njoj i dalje sve prirodno, te da joj seksi guza seva…

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! ekskluzivno donosi: P*rno slike Ive Grgurić!

PROČITAJTE JOŠ: Tanju Savić su PRIMORALI da se uda! Nikad nije VOLELA Dušana!

PROČITAJTE JOŠ: Milica Pavlović i Filip Krajinović u ŠEMI? Svraća na KAFICU?

Ali ne mora da znači da neće nikad staviti neke silikone. Nikad se ne zna…
Mada, sudeći po genetici to, najverovatnije, neće biti potrebno. Kao dokaz su Kijine nedavno objave na društvenim mrežama.

Naime, ona je podelila nekoliko fotografija iz detinjstva kojima je obradovala pratioce na Instagramu. Oni su mogli da vide kakva je Kija bila kao devojčica, ali je mnogima najzanimljivija Kijina fotografija sa majkom Nadicom.

Pratioci su komentarisali kako Kija neodoljivo podseća na svoju majku. Nakon ove objave, Kija se oglasila krajem aprila povodom godišnjice od smrti njenog oca Miloša, koji je preminuo pre dve godine, dok je ona bila u rijalitiju „Zadruga“.

DIRLJIVE PORUKE MAJCI I POKOJNOM OCU

Kija je prvo na Instagram postavila sliku sa majkom Nadicom, za koju je jako vezana.
– Na ovaj dan, reći ću samo, Miloše, ova žena je bila moja majka i moj otac, i budi srećan zbog toga. Čuvaj se tamo, gde god da si, ako možeš usput i mene, duguješ mi! I srećan ti rođendan unapred! Žao mi je zbog svega, Kristina – navela je pevačica ispod fotografije.
– I žao mi je što nisi stigao nikog da upucaš! O Bože, tata, koliko ja ličim na tebe sa ovim „humorom“ haha – dodala je Kockareva u narednom „storiju“.

– I mami nedostaješ, samo to nikada neće priznati. Jer si, realno, bio kreten – zaključila je pobednica prve sezone „Zadruge“.