Scandal! PAPARACO! Ivana Krunić se hladi od Čolaka u VRUĆIM pantalonicama!

   A kako Bane da se ohladi?

Scandal! PAPARACO! Ivana Krunić se hladi od Čolaka u VRUĆIM pantalonicama! Scandal! PAPARACO! Ivana Krunić se hladi od Čolaka u VRUĆIM pantalonicama!
Celebrity
Scandal! PAPARACO! Ivana Krunić se hladi od Čolaka u VRUĆIM pantalonicama!

   A kako Bane da se ohladi?

Nakon izbacivanja iz rijalitija Ivana Krunić po prvi put je izašla iz svog stana na Novom Beogradu, a tamo ju je ulovio paparaco magazina SCANDAL!.

IVANA IZAŠLA ZBOG SELFIJA

Ona je Baneta Čolaka ostavila u velikom stilu, putem telefonskog poziva, a ekipa SCANDALA! ju je  nekoliko dana strpljivo čekali i dočekali. Čak se i ovog puta malo zadržala napolju, samo je napravila par selfija ispred zgrade. Kako saznajemo, njeni roditelji imaju preko 65 godina, njima je zabranjen izlazak, pa ih Ivana čuva u karantinu.

PROČITAJTE JOŠ: Milica Pavlović ZAVRNUTA za 30.000 evra! Novac NESTAO!

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandra Mladenović OŠTRA na jeziku! „Anabela namerno muči Lunu! Strašno je kad majka kanali ćerku“

PROČITAJTE JOŠ: Veljkova mama plače u Negotinu! Seka ODBIJA da vodi decu kod nje dok traje korona!

Nakon izlaska iz Zadruge, otvoreno je pričala za medije:
– Počela sam baš da pucam psihički i ovo ispadanje je, kada gledam sa ove tačke gledišta, bilo spas za mene. Unutra nisam bila svesna da sam toliko u lošem stanju. Roditelji prvo nisu krili ljutnju i razočaranost u mene, pa su krenuli malo strože da iznose činjenice, ali posle kad su videli u kakvom sam stanju, shvatili su da mi je sad potrebna samo ljubav i pozitivna energija, tako da sad svi radimo na tome da me samo to okružuje i da se što pre oporavim. A što se tiče Baneta, nisu promenili mišljenje, i dalje stoje pri tome da on nije za mene – rekla je Ivana koja na pitanje da li planira budućnost sa Čolakom kaže:

– Što se tiče Baneta, ima moju maksimalnu podršku da izdrži do kraja. A pošto sam tek izašla iz rijalitija i radim na tome da se oporavim, sigurno neki period neću želeti da komentarišem svoj privatni život. Kajem se što nisam sebe dovoljno dobro procenila pre ulaska i što nisam verovala porodici kada su mi rekli da sam previše naivna i neiskvarena da bih ušla u tako tešku igru – objašnjava pevačica koja se sa Banetovom mamom nije čula od kada je izašla.