Saška Karan otkriva: "Čula sam da su Era Ojdanić i Vera Matović zaraženi koronom, ali kriju!"

   Oglasila se i Vera!

Saška Karan otkriva: Saška Karan otkriva:
Celebrity
Saška Karan otkriva: "Čula sam da su Era Ojdanić i Vera Matović zaraženi koronom, ali kriju!"

   Oglasila se i Vera!

Saška Karan nalazi se u kućnoj izaliciji jer se nedavno vratila iz rodnog Vukovara gde je bila u poseti majci Anđelki. Kako kaže, srećna je što ima dvorište, pa može da roštilja i uživa! Korone se ne boji jer poštuje pravila, ali otkriva da je saznala da su neke njene kolege zaražene, ali da to neće javno da kažu jer ih je sramota.

Saška Karan u karantinu!

– Dugo sam bila po rijalitijima gde je takođe jedan vid izolacije, pa mi ovo ne pada teško. Sa kolegama sa estrade se ne čujem, jer se i ne družim sa njima. Koliko sam čula, Vera Matović i Era Ojdanić su zaraženi korona virusom, ali ih nisam zvala da pitam ni kako su, ni da li je tačno to što sam čula. A kakvi su ljudi, možda i kriju da su bolesni što uopšte nije sramota – otkriva pevačica, a Vera se na vest da ima koronu samo nasmejala i rekla ironično:

– Već tri puta su me sahranili, šta fali da imam i koronu! Ne obazirem se više na tračeve – kaže Vera i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: SVET GOSSIP donosi! Luna zvala policiju u pomoć! Anabela je tuče godinama! Edo ima i treću, Dragana i Zilha nemaju pojma! Rada trudna!

PROČITAJTE JOŠ: Ovo krije Željko Joksimović – Otkrivamo šest stvari iz njegovog života koje niko nije znao!

PROČITAJTE JOŠ: Sloba i Jelena se SVAĐALI svaki dan! Razdvojili se da se OHLADE!

– Ja sam odlično, u svojoj sam kući i evo igram karte sa mužem. Imamo lepo i veliko dvorište, pa preko dana džogiramo i trčimo na pokretnoj traci. Ovo mi je kao neki produženi godišnji odmor. Raspremam kuću, perem zavese… Nisam nevaspitana, pa da u ovim godinama idem i kršim pravila. Vidim da neke moje kolege pevači idu po hotelima, ne bi da ih spominjem, ali ko zna, možda su bili žedni i gladni, pa su zato izašli iz svojih kuća. Ne kritikujem nikoga, ali svako će za svoju neodgovornost da odgovara – zaključila je Vera i dodala za kraj:

– Nisam čula da li su neke moje kolege zaražene, čak ne znam ni da li je Đorđe David stvarno dobro. Za mene su nekoliko puta objavili da sam poginula i od tada ne verujem tračevima i glasinama. Samo da ovo prođe i da svi budemo zdravi.