Saša Matić održao koncert za pamćenje! Setio se i pokojnog Šabana! (VIDEO)

   Emotivno!

Saša Matić održao koncert za pamćenje! Setio se i pokojnog Šabana! (VIDEO) Saša Matić održao koncert za pamćenje! Setio se i pokojnog Šabana! (VIDEO)
Celebrity
Saša Matić održao koncert za pamćenje! Setio se i pokojnog Šabana! (VIDEO)

   Emotivno!

S obzirom na to da je u toku vanredno stanje i da pevači nemaju prilike da nastupaju, Saša Matić je rešio da obraduje publiku i da u saradnji sa Toxik TV pokloni publici koncert. Naime, pevač je sa svojim kolegama nastupao na Kalemegdanu, a sve je uživo prenošeno na TV.

Saša Matić probudio emocije na Vaskrs!

Prošle nedelje je na tu ideju došao Aca Lukas i taj gest je naišao na ogroman odziv gledalaca. Pevači su rešili da pomognu njihovoj publici da bar na trenutak zaborave na vanredno stonje i epidemiju korona virusa i da uživaju u besplatnom koncertu.

Svi gledaoci muzičke televizije Toxic slavili su Vaskrs uz pesme jednog od najpopularnijih izvođača sa naših prostora koji je svoj koncert priredio na Kalemegdanu.

PROČITAJTE JOŠ: Marija Šerifović sanja Šabana! Jeziva predskazanja – poručuje joj koleginica!

PROČITAJTE JOŠ: Anastasija Ražnatović ovo krije! Šest stvari iz života Cecine ćerke koje do sada niste znali

PROČITAJTE JOŠ: Edita doživela NERVNI SLOM – „Ako mi Indi umre i ja ću se UBITI!“ Pevačica pala u nesvest?!

Pesma kojom je Saša započeo spektakl je „Anđeo čuvar“, a potom je usledila „Kad ljubav zakasni“.

– Dobro veče moj dragi Beograđani, svi ljudi širom sveta, svima pravoslavnim vernicima želim da čestitam Vaskrs. Da pozdravimo naše lekare, policajce i ceo svet. Posle 40 dana nesviranja i nepevanja drago mi je što smo i ovako zajedno i deo sam ove vaše divne priče – rekao je Saša Matić, pa zapevao pesmu „Idemo, anđele“.

Saša Matić je nastavio da ređa hitove poput dueta koji ima sa Aleksandrom Prijović koji je ovaj put otpevao sa drugom koleginicom. Potom je Matić izveo svoj stari hit „Pravi se“.

– Setićemo se jednog mog prijatelja koji je bio legenda i ostao kralj narodne muzike – rekao je Saša i otpevao pesmu „Žal“ svog pokojnog kolege Šabana Šaulića.

Ovoj akciji se pridružio i Željko Joksimović koji će održati koncert ispred Skupštine grada. To će biti prvi koncert u seriji koncerata koji se održava u akciji „Beograd pobeđuje“ . Ovakvi koncerti održavaće se svakog ponedeljka, srede i petka od 18 sati. RTS će na svom Drugom programu ekskluzivno prenositi ovaj i sve buduće koncerte.

Ovo je projekat koji rade grad Beograd i RTS, i kako je istakao Goran Vesić, grad Beograd se zahvaljuje Željku Joksimoviću.

– Ovim koncertom šalje se snažna poruka iz Beograda, da je naš grad solidaran sa drugim zemljama sveta, da brinemo jedni o drugima i da ćemo pobediti epidemiju – rekao je Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda. On je gostujući na televiziji naglasio da se Joksimović odrekao honorara, tj. Da uopšte nije bilo priče o parama.

– Zahvaljujem se Željku na ovom gestu. Pokazao je još jednom da je naš najpopularniji pevač, ali i veliki čovek – rekao je Vesić.

Željko će biti sam na sceni, jer se poštuju sve medicinske preporuke. Po tome će ovaj koncert i biti jedinstven.