Saša Kovačević danas održava koncert za SVE građane!

   Jedno veliko bravo!

Saša Kovačević danas održava koncert za SVE građane! Saša Kovačević danas održava koncert za SVE građane!
Celebrity
Saša Kovačević danas održava koncert za SVE građane!

   Jedno veliko bravo!

Saša Kovačević je još jedan od mnogih muzičkih zvezda koje će dati svoj doprinos tako što će učestvovati u okviru koncerta.

Saša Kovačević peva za sve!

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić pozvao je Beograđanke i Beograđane da danas popodne prate koncert Saše Kovačevića koji se održava ispred Starog dvora u okviru serije koncerata „Beograd pobeđuje“.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Bogdana u OPASNOSTI! Veljko je sklonio na sigurno! Evo gde se kriju i šta rade! Plus! EKSKLUZIVNE SLIKE!

PROČITAJTE JOŠ: Kija PROGOVORILA o Ani Korać pred POLICIJOM! Koraćeva iza rešetaka uskoro?!

PROČITAJTE JOŠ: Scandal! PAPARACO! Ljuba Perućica napravio zalihe TOALET papira! Bez toga se ne može!

Treći koncert iz serije koncerata „Beograd pobeđuje“ biće održan u 18 časova, saopštio je Beoinfo.

Građanke i građani Beograda koncert mogu da prate u direktnom prenosu na drugom programu Radiotelevizije Srbije, na Studiju B i na kablovskom kanalu K1 kao i na platformi www.live.beograd.gov.rs. Koncert Saše Kovačevića organizuje se u znak podrške lekarima, medicinskim sestrama, farmaceutima i drugim medicinskim radnicima.

– Svi učesnici u koncertima ‘Beograd pobeđuje’ nastupaju bez nadoknade – rekao je Vesić.

– Dragi moji, želja mi je da svima koji u petak budu gledali i slušali moj dragi bend i moju malenkost za vreme policijskog časa, rasteram sumorne misli i podelim sa vama najlepša osećanja kroz pesmu. Verujem da pozitivna energija iskazana muzikom okrepljuje duh i telo. Želim da pevamo zajedno i glasno za zdravstvene radnike u nameri da nam što pre stignu bolji i bezbrižni dani sa više povoda za druženje. Vaš Saša Kovačević.

Ovo je zaista za svaku pohvali, prvenstveno jer svim građanima na ovaj način ulepšavaju dane provedene u kući, a sa druge strane, za svaku pohvalu je i to što se svi, bez ikakve nadoknade sami prijavljuju za učešće.

Još jednom, veliko bravo! Nestrpljivo očekujemo direktan prenos.