Saša Kovačević i đubre baca sa stilom! Kao na modnoj pisti! (PAPARACO FOTKE)

   Stil mu je drugo ime...

Saša Kovačević i đubre baca sa stilom! Kao na modnoj pisti! (PAPARACO FOTKE) Saša Kovačević i đubre baca sa stilom! Kao na modnoj pisti! (PAPARACO FOTKE)
Celebrity
Saša Kovačević i đubre baca sa stilom! Kao na modnoj pisti! (PAPARACO FOTKE)

   Stil mu je drugo ime...

Ko kaže da Saša Kovačević samo peva i bavi se muzikom! Ma kakvi, dečko sve radnje radi!

Saša Kovačević u jednom od boljih izdanja!

Verovatno je sa verenicom Zoranom podelio dužnosti. Ona kod kuće kuva, a Sale izbacuje đubre i ide u kupovinu! I moramo još nešto da naglasimo, Sale je frajer i kad ide da baci đubre!

PROČITAJTE JOŠ: Nakon komplikacija u trudnoći i prevremenog porođaja, Nadežda rešila da se osami! Presekla je – Traži stan!

PROČITAJTE JOŠ: Šijan u vezi sa Veljkovom svastikom? Ostavio verenicu pa se provodi sa Bojanom!

PROČITAJTE JOŠ: Rada PRESTRAVLJENA! Sedela između dva kineza – zaražena korona virusom?

Saša poput svojih kolega poštuje sve mere izolacije, a nedavno se i uključio uživo u jednu emisiju gde je otrkio i na koji način provodi vreme zatvoren u kući.

On je tom prilikom otkrio da provodi vreme mirno u svom domu, radi na svojim novim pesmama. Ništa što bi moglo da se izdvoji iz mase izjava poznatih ljudi koji se oglašavaju iz izolacije ovih dana.

Ipak, voditeljka je želela da bude duhovita i da razbije monotoniju, pa ga je pitala za izazove koji kruže društvenim mrežama ovih dana.

– Šta misliš o izazovima, slike iz detinjstva, pa najveći falš u karijeri? Da li bi mogli nešto tako da izvedemo i ovde – pitala je ona.

– Pa sada, šta znam, uhvatili ste me nespremnog i ne baš u pravom momentu. Hajde se vi odlučite za izazov pa mi javite, tagujte me negde – rekao je pevač zbunjeno.

 

– Ok, onda ti javljamo za izazov – rekla je voditeljka u situaciji koja nije bila prijatna, a njena šala nije bila prihvaćena sa druge strane i to se osetilo, pa se razgovor nije završio prijatno.