Saša Kovačević brine o Marini: Donosi joj hranu svakodnevno!

   Nije je zaboravio...

Saša Kovačević brine o Marini: Donosi joj hranu svakodnevno! Saša Kovačević brine o Marini: Donosi joj hranu svakodnevno!
Celebrity
Saša Kovačević brine o Marini: Donosi joj hranu svakodnevno!

   Nije je zaboravio...

Zlatni dečko pop scene Saša Kovačević nikada nije zaboravio koliko mu je Marina Tucaković pomogla na početku karijere. Kada nije imao novca da plati pesme čuvenom hitmejker-tandemu Marini i Futi, ona mu je izašla u susret.

Saša Kovačević – momak bez mane!

Kako piše Svet u novom broju. Saša sada kaže da je baš Marina dobrim delom zaslužna za njegov uspeh i za nju je uvek tu, pa u ovoj situaciji, dok je na snazi vanredno stanje i zabrana kretanja, donese joj hranu i još ponešto.

PROČITAJTE JOŠ: Kija PROGOVORILA o Ani Korać pred POLICIJOM! Koraćeva iza rešetaka uskoro?!

– Otkako se desila ova epidemija, Sale je preuzeo brigu o svojim roditeljima, ali i o Marini Tucaković. Iako Marina ima i muža, sina Milana, koji ne živi u Beogradu, toliko prijatelja i pevača koji bi mogli da joj se nađu u svakom trenutku, Sale joj je bez razmišljanja pomogao i sve vreme vodi računa da joj ništa ne zafali. Nikada neće moći da zaboravi kako ga je Marina dočekala kada je prvi put došao kod nje i napisala mu pesme iako nije imao para, a zna se koliko njen tekst košta. Da nije bilo njenih hitova, verovatno se ne bi tako probio i danas bio jedan od najpopularnijih pevača. Sada kada Marina nije najboljeg zdravlja pošto se godima leči od kancera, Sale joj skoro svakog dana donosi najkvalitetniju hranu iz svog restorana.

– Ne želi da se njen muž Futa izlaže riziku od zaraze, da izalazi iz kuće i tako možda virus prenese i Marini, za koju bi to bilo opasno po život, pa je sve preuzeo na sebe. Pošto mu je restoran zatvoren zbog zabrane okupljanja, sve namirnice on odnosi Marini. Ima tu svega, od voća, povrća, najfinije mocarele, domaćih kobasica, ma najkvalitetnije đakonije. Marina se baš iznenadila, ženi je neprijatno da primi sve to, ali Sale neće ni da čuje. Zabrinut je za njeno zdravlje, a i Futino naravno, nije ni on u cvetu mladosti. Želi da bezbedno preguraju ovu pošast i nastave saradnju na obostrano zadovoljstvo – kaže izvor za Svet, a mi smo pozvali Marinu Tucaković da proverimo kako se oseća i kako provodi vreme:

PROČITAJTE JOŠ: Tanju Savić BIJE maler? Da li i MUŽ?

– Vanredna je situacija, pa šta ću, ne mrdam nigde, pridržavam se svih propisanih mera, imam u kući sve što mi je potrebno. Da kucnem u drvo, dobro sam, sve je dobro. Ima mnogo i pevača i prijatelja koji su me zvali da pitaju kako sam. Stvarno mi nije potrebno da mi iko išta donosi, ali eto, Sale Kovačević se seti, tako dođe, donese mi ponešto. Baš mi je juče doneo neko voće i sir. On je zaista divan momak kojeg mnogo volim. On se najviše brine, zlatan je momak, nema tu šta. Tu je i Milica Pavlović, ali sa njom nije nimalo lako – kaže Marina i dodaje:

View this post on Instagram

Nešto kao relax…. ✌ #smrsajba

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic) on

– Radimo te neke pesmice, ali na kraju ne znam ni šta radim ni koliko, ni šta će ući na sam album, šta neće, videćemo. Ova situacija nas je sve omela stvarno. Evo, Ana Nikolić je napravila veliki povratak, pesme su postale za kratko vreme hitovi i bile bi još slušanije da se nije dogodilo ovo što se dogodilo. Taman je lepo krenulo, ali eto. Kada ovo prođe vratićemo se svi tamo gde smo stali i nastaviti dalje. Ana je divna osoba i čovek. Zaslužila je svoje mesto na javnoj sceni. Nisam je videla uživo otkako je smršala, samo na televiziji. U emisijama i spotovima izgleda mi savršeno, sad da li je preterala, da li je premršava, ne znam, nisam je videla uživo.

PROČITAJTE JOŠ: Matora će SMUVATI Lunu? Sanja joj džabe ORGANIZOVALA rođendan!

– Možda joj je to samo neki period ako je stvarno premršava. Kako god, ona je meni prelepa. Takođe, moram da pohvalim i Tasu. Oduševljena sam njenim novim pesmama. Ne znam koja mi se više sviđa da li Heroina ili Volim te. Spotovi koje je uradila su u njenom stilu i pristaju joj. Anastastija je jako talentovana devojka i tek joj predstoji uspeh – kaže Marina, ali se ne hvali da je baš njen sin Milan Radulović Laća dobrim delom zaslužan, pošto je Tasi napisao prvi hit Rane, a nastavili su saradnju i na novim pesmama.

Laća već neko vreme živi u Skoplju i radi u studiju Darka Dimitrova, koji stvara muziku trenutno najvećim srpskim zvezdama, pa za sada ne namerava da se vrati u Beograd.

VIP RadarRajko Ristić