Saša Kovačević BESAN na Joksimovića! Učinio mu, pa se POKAJAO!

   Prekinuo mu koncert?!?

Saša Kovačević BESAN na Joksimovića! Učinio mu, pa se POKAJAO! Saša Kovačević BESAN na Joksimovića! Učinio mu, pa se POKAJAO!
Celebrity
Saša Kovačević BESAN na Joksimovića! Učinio mu, pa se POKAJAO!

   Prekinuo mu koncert?!?

Pošto su zbog vanrednog stanja svi koncerti i nastupi otkazani, pojedine televizije su došle na ideju koncerta bez publike koji će se uživo prenositi.

SAŠA KOVAČEVIĆ HTEO
DA POMOGNE ŽELJKU!

Kada je Toxic televizija napravila tri koncerta – sa Acom Lukasom, Sašom Matićem, a potom Peđom Medenicom i Andreanom Čekić, Željko Joksimović je hteo da nešto slično napravi i za gledaoce svog muzičkog kanala K1, pa je organizovao koncert Saše Kovačevića ispred Skupštine grada, ali…

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Šok dokazi: Luna i Gastoz 4 puta imali seks kod njega! Goca potrošila sve Šabanove pare! Edovi roditelji SVETE SE Dragani! Malbaša iz serije „Tate“ vara ženu u Beogradu!

PROČITAJTE JOŠ: Ana Nikolić NAPALA Rastu zbog svekrve! Samo te HUŠKA protiv mene!

PROČITAJTE JOŠ: Vuk Kostić i Ana Mihajlovski PROSLAVILI pola godine veze! Putem VIDEO poziva!

– Sale je očekivao da će koncert ići uživo, jako se razočarao što je emitovan naknadno. Ipak nije to isto, živa emocija je nezamenljiva. Čak i kada se desi neka greška, to u živom programu nije problem. Ovako, na snimku je sve savršeno tačno, ali nema te energije. Ipak je pristao da pomogne Željku da se K1 televizija izdigne i privuče gledaoce, što se na kraju nije dogodilo – priča izvor za SVET i dodaje:

SAŠA KOVAČEVIĆ POLUDEO!

– Koncert je na pola prekinut, a onda pušten sasvim drugi program. Znam da je Sale poludeo, čak ni njegovom bratu Radetu nije bilo pravo, jer je on bio prvi za to da se taj koncert radi za Željkovu televiziju. Pogodilo ih je što nisu do kraja ispoštovani, pre samog koncerta niko se nije pozabavio marketingom kao što su to radili na konkurentskoj televiziji Toxic kada su pevali Lukas i ostali, a onda je koncert prekinut. Iako su i Sale i Rade sa Željkom u dobrim odnosima, ovim baš nisu zadovoljni – kaže za SVET izvor blizak pevaču.