Sara Reljić napala koleginicu! "Ovamo priča o Bogu, a u prvi plan stavlja s*se!"

   Bez dlake na jeziku

Sara Reljić napala koleginicu! Sara Reljić napala koleginicu!
Celebrity
Sara Reljić napala koleginicu! "Ovamo priča o Bogu, a u prvi plan stavlja s*se!"

   Bez dlake na jeziku

Sara Reljić napravila je prvu tetovažu na svom telu, a onda se našla prozvanom od strane Seke Aleksić koja je, da sve bude apsurdno, imala nekoliko tetovaža!

Sara Reljić žestoka!

Naime, Seka smatra da pravoslavci i vernici ne treba da se šaraju, te je uputila kritiku mlađoj koleginici! I naravno, odmah je došlo do žestokog okršaja na društvenim mrežama!

PROČITAJ JOŠ Milica Todorović OSTAVILA Strugara! Anđelo ŠUTNUO Teodoru!

– Ne podržavam stav Seke Aleksić. Očigledno nije znala kako da uđe u novine da se o njoj piše, pa se setila vere i skidanja tetovaža. Sramota! Ja sam ostala isti vernik kao i pre ove tetovaže koju mi je rođeni brat uradio. Ne smatram sebe lošim čovekom zbog ovoga. Seka je kontradiktorna! Jedno radi, a drugo priča. Sva se istetovirala, pa sad sve to isto skida laserom. Slika se pored raznih crkava, manastira i priča o Bogu, a u prvi plan ističe svoje atribute i gole sise. Pa baš mi to i ne ide jedno uz drugo, ako ćemo tako”, oštro je odbrusila Sara, dok je Seka ostala bez teksta, jer je očigledno i sama shvatila da je pogrešila što se uopšte petljala i javno pričala o tetovažama. A da se prepucavanje ne bi nastavilo, Seka je na nagovor muža Veljka rešila da oladi Instagram, pa se isključivo bavi sinovima Jakovom i Jovanom.

PROČITAJ JOŠ Rada Manojlović U STRAHU za oca! Pokušava da ga spase od NAJGOREG!

PROČITAJ JOŠ Luni pozlilo posle SVAĐE sa Miljkovićem! Gagi je drži, ona POVRAĆA!

VIP Radaryoutube printscreen