Sanja besna zbog Lune i Matore - Pobegla iz Jovaninog stana, niko ne zna gde je!

   Presekla je!

Sanja besna zbog Lune i Matore - Pobegla iz Jovaninog stana, niko ne zna gde je! Sanja besna zbog Lune i Matore - Pobegla iz Jovaninog stana, niko ne zna gde je!
Celebrity
Sanja besna zbog Lune i Matore - Pobegla iz Jovaninog stana, niko ne zna gde je!

   Presekla je!

Nakon što se Matora zbližila sa Anabelom i Lunom, Sanja Stanković više nema ni trunke milosti! Toliko je kivna na Jovanu da se čak odselila iz zajedničkog stana, a kako kažu njeni prijatelji, potrudiće se da niko ne sazna gde živi, posebno ne Matora!

Sanja stavila tačku na vezu sa Jovanom!

– Sanja je Jovani baš gledala kroz prste i nije želela javno da kaže da su raskinule, već je smatrala da je ljudski da je sačeka i da sa njom o svemu popriča da bi na kraju ostale u korektnim odnosima. Ali nakon što se Matora toliko zbližila i sa Lunom i sa Anabelom, koja je Sanju vređala na najstrašniji način, pukao joj je film! – objašnjava izvor za STAR i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Ona ZAGORELA, a on RAZVALJUJE – Ermina OČARANA Karićevom AKCIJOM u krevetu „OPASAN SI J*BAČ!“

PROČITAJTE JOŠ: Nikad nije ovako poludeo! Marko URLA na Lunu – neću da budem sa budalom! Idi u KANALIZACIJU! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Mina Vrbaški priznala koliko se dugo bavila PROSTITUCIJOM – Končano otkrila sve o najstarijem zanatu!

– Sanja nije htela da se seli u stan koji je Matora kupila, ali je živela u onom koji su iznajmljivale. Međutim, toliko je besna i razočarana zbog Lune i Anabele! Usred vanrednog stanja se spakovala i preselila se, očajna je. Jedva je našla stan, a da ne pričam koliko se namučila da sve to obavi u toku ovih policijskih časova! Rekla je prijateljima da Matoroj niko ne daje njenu adresu. Hoće da je kazni zbog ponašanja. Jovana se vadi kao napila se, pa je zato na žurki bila bliska baš sa Lunom. Sanji je muka, jer Matora stalno ima izgovore i ne misli uopšte na nju! Dosta joj je svega – priča za STAR izvor blizak Sanji.

Podsećamo, Sanja je na jednoj od žurki popila koju čašicu više te se opustila i zaigrala sa Anabelom i Lunom. Poznato je da je Luna „kamen spoticanja“ u njenoj vezi sa Sanjom, te ovaj put Stankovićeva nije želela da prđe preko ove prisnosti. Bivša zadrugarka je rešila da raskine, što je Jovana teško podnela.