Sandra Afrika osvaja Instagram!

   Pogledajte vrele fotke pevačice u usponu

Sandra Afrika osvaja Instagram! Sandra Afrika osvaja Instagram!
VIP radar
Celebrity
Sandra Afrika osvaja Instagram!

   Pogledajte vrele fotke pevačice u usponu

Sandra Afrika Instagram slikama bez griže savesti rasplamsava maštu muškog sveta. Ova atraktivna brineta svojim bujnim oblinama udara čežnju onima koji je svakodnevno prate na toj društvenoj mreži. Mnogi bi voleli da je vide u još provokativnijim izdanjima, ali Afrika je poprilično smerna. Među 700 hiljada pratilaca, većina su muškarci, koji koriste priliku da, makar preko ekrana, pare oči i uživaju u njenim dražima. A moramo priznati da, kada je u pitanju ova popularna plesačica, priroda nije škrtarila.

Sandra Afrika – Instagram joj je dobra odskočna daska

Ko baci pogled na Internet, videće da Sandra Afrika Instagram koristi i za promociju svojih pesama. Njena muzička karijera je u usponu, a pored gostovanja pred domaćom publikom, počela je da peva i u zemljama okruženja. Priliku da je čuju i gledaju na bini imali su stanovnici Crne Gore, Makedonije i Hrvatske. Novu pesmu, Devojka sa Balkanaobjavila je krajem januara. U spotu vidimo kako vatrena Afrika vešto koketira seksepilom.

Sandra Afrika Instagram, VIP radar

Pojedini hejteri zameraju joj što na nekim fotkama koje objavljuje preteruje sa fotošopom. Većina se, ipak, utrkuje u komplimentima. Sandru porede sa holivudskim lepoticama, a jači pol pokušava da sa njom ostvari komunikaciju. Među Sandrinim pratiocima ima i onih koji ostavljaju vulgarne komentare, ali samouverena umetnica se na to ne obazire. Očigledno je da ima onih kojima njen provokativni stajling predstavlja trn u oku, samo je nejasno zašto je onda uopšte prate.

Boravak u evropskim metropolama ona koristi da obnovi brendirane krpice. Sandra pažljivo bira svoje odevne kombinacije, ali s obzirom na to da je javna ličnost, to se od nje i očekuje. Život na visokoj nozi, izlasci, putovanja – čini se da je Sandri sve potaman.

View this post on Instagram

????️????️????

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on

Pre muzičke karijere, Sandra se pavila plesom i igrala na nastupima drugih pevača. Uvidevši da je muzika mnogo perspektivnija, rešila je da se oproba i u tim vodama. Svojevremeno, Stanija Dobrojević ju je javno isprozivala rečima da je karijeru napravila pomoću d*peta.

„Vi i ne znate Sandru Afriku s početka. Ja dok sam išla u srednju školu, na fakultet, ona je igrala oko šipke u Rumi, izlazile su joj fotografije na internetu, ono, prljave žute gaćice. Išla po sajmovima i bila ljubavnica Kitića. Nije išla u školu, nije išla na fakultet, preko d*peta napravila karijeru, bavila se sa time, uspela je u tome” , oštro je prokomentarisala Stanija.

Afrika kaže da nikada nije osporavala Stanijin rad i da bi ova, pre nego što nekoga napadne, trebalo dobro da proveri da li su informacije koje dobija tačne.

Ljubavne zgode i nezgode 

Sandra Prodanović je, nakon raskida sa Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, koji joj je još uvek menadžer, ostala bez kafića koji je vodila. Njihova komunikacija sada se svodi samo na informacije gde i kada ona treba da nastupa. Od prijateljskog odnosa nije preostalo ništa, sve je spalo na poslovnu saradnju.

Trenutno, ova lepotica je singl. Od kolega sa domaće scene, posebno joj se dopada Sloba Radanović, o čijem smo seksepilu nedavno pisali. Pored atraktivnog izgleda, njih povezuje i vrsta posla kojim se bave, pa bi u budućnosti možda moglo doći do neke ljubavne priče. Sandra odbacuje takvu mogućnost zato što  voli starije muškarce, ali – nikad ne reci nikad.

Da Sandra uveliko uživa beneficije javnih ličnosti sama je potvrdila gostujući u jednoj zabavnoj emisiji. Ona je priznala da je vozila pod dejstvom alkohola, kada ju je zaustavio policajac. Posledice svog neodgovornog ponašanja izbegla je tako što je umesto nje, alko-test uradio sam policajac. Drugim rečima, Afrika je izvrdala i prošla nekažnjeno.

Ovo nije prvi put da seks-bomba dolazi u sukob sa zakonom. U medijima su se već pojavljivale vesti o tome da je tokom boravka na primorju zbog vožnje u pijanom stanju bila odvedena u stanicu na trežnjenje. Ni divljanje gradskim ulicama joj, navodno, nije strano.

Naša estrada očigledno voli da svoju intimu deli sa obožavaocima. Čak i oni u zrelijim godinama, poput naše Lidije Vukićević, vešto barataju društvenim mrežama na kojima ih prate desetine hiljada ljudi.

Pratite VIP radar! Vodimo vas u epicentar najnovijih dešavanja sa domaće estrade. Saznajte sve ono što poznati pokušavaju da sakriju.