Sandra Afrika APSTINIRA! Ništa od s*ksa dok traje KORONA!

   Na pamet joj taj užitak ne pada!

Sandra Afrika APSTINIRA! Ništa od s*ksa dok traje KORONA! Sandra Afrika APSTINIRA! Ništa od s*ksa dok traje KORONA!
Celebrity
Sandra Afrika APSTINIRA! Ništa od s*ksa dok traje KORONA!

   Na pamet joj taj užitak ne pada!

Pošto je na vreme shvatila da joj ne treba dečko koji se svako malo dopisuje sa gradskim devojkama na društvenim mrežama, Sandra Afrika je promenila navike.

Sandra Afrika i ne pomišlja na muškarce!

Popularna pevačica je odlučila da ovo vreme posveti sebi, tako da se izolovala i vreme provodi odmarajući. Što se tiče njenog ljubavnog života, ona je otkačila fudbalera Vladimira Volkova, pa samuje.

PROČITAJTE JOŠ: Bogdana plače za Cecom i Anastasijom – Pevačicina snajka neutešna zbog OVOGA!

PROČITAJTE JOŠ: Ona ZAGORELA, a on RAZVALJUJE – Ermina OČARANA Karićevom AKCIJOM u krevetu „OPASAN SI J*BAČ!“

PROČITAJTE JOŠ: Lepa Brena iskreno: „Ja sam MUDRA žena i izbegavam SVAĐE sa Bobom“

– Nju muškarci saleću na dnevnoj bazi. Inboksi su joj prepuni raznoraznih ponuda, ali ona uopšte nije zainteresovana – kaže za Svet izvor blizak pevačici i nastavlja.

– Prija joj samoća i to još od pre početka pandemije. Život joj se sastojao od putovanja, nastupa i povratka kući. Sada je, kao i svi, napravila poslovnu pauzu. No, nije joj dosadno. Organizovala je svoj život. Ima predivan stan u elitnom naselju, ali u krevet joj ulazi samo njen pomeranac Afri – priča pevačicina prijateljica za Svet, a na pitanje da li ima bilo kakav seksualni život, izvor kaže:

View this post on Instagram

Dobar dan ?

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on

– Ma, kakav seks u doba korone. Nije luda da rizikuje! Lekari se još nisu dogovorili da li se to prenosi polnim putem. Ali i da jesu, Sandri se niko ne dopada trenutno.

Da podsetimo, Sandra Afrika je ove godine stavila tačku na njenu vezu sa Volkovim. Ona ga je tada pecnula u javnosti i iznela njihov prljav veš.

– Pre 12 godina, kada sam bila sa Mikišom u vezi, to sam krila dobrih osam godina. Svi su se začudili kada sam rekla da imam dečka već osam godina. Kada sam bila u vezi sa fudbalerom, onda je to bilo malo teže, zato što smo oboje popularni u svojim poljima, pa ne možeš da kriješ – rekla je Sandra.

– Nikada ga nisam uhvatila da me je prevario – prevario, ali mislim da je dečko koji voli da tako malo… Mislim, ko ne voli? Instagram je postao cirkus. Toliko su sad postale dostupne te neke gradske devojke, a svi oni su u fazonu da nije realno to što gledaš na Instagramu, ali opet šalju zahteve i poruke, lajkuju slike. Njima je sasvim normalno to što lajkuju slike, a meni nije. Meni je to znak da vidiš da li će ta devojka da odreaguje ili ne na to. Naročito kada joj, na primer, fudbaler lajkuje sliku. Naravno da će ona posle toga da se hvali i priča – rekla je pevačica svojevremeno za Telegraf.rs.