Samo što je sahranila muža, Stoja IZBAČENA na ulicu! Nikada JOJ to neće oprostiti!

   Užasni postupci!

Samo što je sahranila muža, Stoja IZBAČENA na ulicu! Nikada JOJ to neće oprostiti! Samo što je sahranila muža, Stoja IZBAČENA na ulicu! Nikada JOJ to neće oprostiti!
Celebrity
Samo što je sahranila muža, Stoja IZBAČENA na ulicu! Nikada JOJ to neće oprostiti!

   Užasni postupci!

Folk pevačica Stoja Novaković u životu nije bila mažena i pažena. Ona se udala kada je imala 16 godina, a sa svega 17 godina postala je majka. Pevačicinu porodičnu sreću je dve godine kasnije prekinula tragedija.

Stoja je sa samo 19 godina ostala na ulici, bez igde ikoga!

Stoji je umro muž, a nakon što je sahranjen Stojina svekrva je nju i njenog sina, prema pevačicinim rečima, izbacila na ulicu.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Brat Šaulića otkriva: Šaban mi se javlja sa onog sveta i plače! Breninog sina JURI POLICIJA! Ovi pevači KRIJU KORONU! Šijan ŽENI sestru Cecine snajke

PROČITAJTE JOŠ: Sindi pokazala novog dečka – Izvajano telo, mišići, tetovaže! Usijale se društvene mreže!

PROČITAJTE JOŠ: Kristijan Golubović ulazi u Zadrugu? „Danas imamo sastanak, daju mi šansu da…“ (VIDEO)

– Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i dete od nepune tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni svoje stvari da ponesem, izašla sam bez ičega. Gledam ono maleno dete i ne znam kuda ću. Moji su mi još ranije, kada sam odlučila da se udam, rekli da se kod njih više ne vraćam. Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vriskala i plakala! Mislila sam da taj period neću preživeti. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede – ispričala je pevačica u jednoj emisiji nedavno.

View this post on Instagram

To je taj prst !

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija) on

 

Stoja je danas veoma privržena za svog sina jedinca kojeg je i pored svih nedaća uspela da izvede na pravi put. On danas ima svoj dom koji mu je majka obezbedila i uvek može da računa na nju šta god mu treba. Stoja je u redovnom kontaktu sa svojim sinom i njegovom decom, koji su joj najveća radost u ovim godinama. Kako pišu mediji, on danas radi u psihijatrijskoj bolnici i uzoran je građanin.

– Milan je jako vredan i borben. Završio je medicinsku školu i zaposlio se bolnici. Ponosna sam na to u kakvog je čoveka izrastao, iako ja nisam uvek bila pored njega, sticajem okolnosti – rekla je pevačica u emisiji „Iz profila“.