Sale Tropiko iskeširao 35.000 EVRA za vikendicu! Šaulići mu prve komšije!

   Nije žalio para!

Sale Tropiko iskeširao 35.000 EVRA za vikendicu! Šaulići mu prve komšije! Sale Tropiko iskeširao 35.000 EVRA za vikendicu! Šaulići mu prve komšije!
Celebrity
Sale Tropiko iskeširao 35.000 EVRA za vikendicu! Šaulići mu prve komšije!

   Nije žalio para!

Mnogi su uz Šabana Šaulića i njegove priče o Dunavu i pecanju zavoleli Krčedin, a posebno njegove kolege koje su ga tamo često posećivale. Kako STAR saznaje, Sale Tropiko je nedavno kupio drvenu kućicu kraj reke u Krčedinu, ali zbog virusa još nije stigao da je sredi kako je zamislio.

Sale Tropiko želi da pobegne od gradske buke!

– Sale dugo mašta da nađe neku vikendicu, malo dalje od Beograda, da sa suprugom i devojčicama može da ode na vikend. Raspitivao se dosta, ali mu ništa nije privuklo pažnju, a i nije bio siguran koju lokaciju želi – otkriva izvor STARA i dodaje:

– A onda mu je jedan čovek iz Beograda predložio da pogleda drvenu kućicu u Krčedinu i Sale je pristao. Istog dana su otišli da je pogledaju i to je bio pun pogodak. Zvao je preko video-poziva i ženu Jovanu i ona mu je dala zeleno svetlo da odmah kapariše vikendicu! Koliko sam čula, pogodio je cenu 35.000 evra pošto kuća ima i veliki plac na kojem može da uzgaja voće i povrće – priča za STAR izvor blizak pevaču i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Šijan u vezi sa Veljkovom svastikom? Ostavio verenicu pa se provodi sa Bojanom!

PROČITAJTE JOŠ: Rada PRESTRAVLJENA! Sedela između dva kineza – zaražena korona virusom?

PROČITAJTE JOŠ: Ceca vrti novac i dok sedi u vili! Od ovog biznisa DOBIJA 150.000 evra godišnje!

– On je vikendicu kaparisao pre proglašenja vandrednog stanja, tako da je imao plan da proleće sa decom i Jovanom provede u Krčedinu! Hteli su da malo sređuju iako u vikendici imaju sve od pokućstva, preko ormara i kreveta do posteljine i ćebadi. Sve je novo i izgleda kao u bajci. Kuća je sva od drveta, ima malo dvorište, gde Sale planira da napravi igralište za ćerkice, a biće i neko voće… Svuda okolo zelenilo, ima i garaža za automobil, mnogo je lepo. Inače, Šabanova vikendica je baš kod Dunava, a Saletova i Jovanina je iznad, dalje od vode, što je i bolje, jer leti od komaraca ne može da se živi. Sale je išao da obiđe Šabanovu kuću i shvatio je da su baš blizu. Javio je Ildi odmah da su postali komšije i ona se obradovala. Dogovorili su se kada sve ovo prođe da se okupe i svi odu u Krčedin da se druže – završava izvor, a Sale Jovana nam se nisu javljali kada smo ih zvali. Moguće da već uživaju u karantinu.