Relja BEBISITER, dok je Nikolija u KARANTINU! (FOTO)

   Bravo, tata!

Relja BEBISITER, dok je Nikolija u KARANTINU! (FOTO) Relja BEBISITER, dok je Nikolija u KARANTINU! (FOTO)
Celebrity
Relja BEBISITER, dok je Nikolija u KARANTINU! (FOTO)

   Bravo, tata!

Relja je definitivno najbolji tata na svetu! Dok mnogi pričaju da je Nikolija u izolaciji, njen muž Relja šeta ćerkicu Reu po kraju! Ove ekskluzivne slike uspeo je da napravi samo SCANDAL! paparaco.

Relja sve vreme provodi sa mezimicom!

Podsetimo, od početka godine Nikolija Jovanović punom parom radi na svojim novim pesmama i spotovima, a nakon što je završila snimanje kadrova u Tel Avivu, pevačica se uputila u Atinu da nastavi snimanje.

PROČITAJTE JOŠ: Kupite SCANDAL! Jelena Karleuša ne da Dušku da PRIĐE ĆERKAMA! Bogdana PLAČE NA SELU! Svaki dan zove Cecu i Anastasiju! Đorđe David otkriva: Ovako sam pobedio koronu! Đanijeva Slađa: Darko Lazić je mrtav za nas!

PROČITAJTE JOŠ: Mina Vrbaški pod velom CRNE MAGIJE – Njena majka u STRAHU da joj Mensur ne naudi!

PROČITAJTE JOŠ: Nada Topčagić umalo ostala bez muža! Proživela agoniju!

Međutim, to se izjalovilo zbog širenja virusa, pa se brže-bolje vratila u Srbiju.

– Vesna i Nikolija se trenutno nalaze u samoizolaciji na Bukulji, dok je Relja sam u Beogradu i čuva njihovu ćerkicu Reu. Nikolija je bila na poslovnom putu od početka marta. Prvo je boravila u Izraelu desetak dana, a onda je otišla u Atinu, iz koje je jedva uspela da se vrati. Naravno, otpali su dogovori da putuje u Švajcarsku.

Za sada sve funkcioniše kako treba. Relja vodi računa o ćerkici, ne izvodi je iz stana, samo ode do prodavnice da kupi ponešto i odmah se vraća. Iako im teško pada razdvojenost, čuju se preko video-poziva, što je trenutno jedino rešenje.

Bitno je da tata i ćerkica uživaju, i da šetnjama i igrama nadoknađuju odsustvo mame, a ne sumnjamo da je Nikoliji zapravo najteže jer je odvojena od dve osobe koje najviše na svetu voli…

Proći će i ovo, a onda će svi zajdeno uživati u svakom danu…