Rasta ima svog NOSAČA! Živi kao da je PLAVE KRVI!

   Zna znanje...

Rasta ima svog NOSAČA! Živi kao da je PLAVE KRVI! Rasta ima svog NOSAČA! Živi kao da je PLAVE KRVI!
Celebrity
Rasta ima svog NOSAČA! Živi kao da je PLAVE KRVI!

   Zna znanje...

Sada je konačno jasno zašto Rasta nije nosio kofere dok je bio sa Anom Nikolić! A i što bi kad čovek ima ličnog nosača koji mu tegli dva kofera na nastup…

Rasta zna da uživa u životu!

Nismo sigurni da li je nosač bio angažovan i dok je reper bio sa Anom ili je pak ona morala da potegne.

Kako god, Rasta je iskoristio poslednju priliku da pre zatvaranja granica zbog epidemije poseti Austriju i Francusku.

PROČITAJTE JOŠ: Kupite SCANDAL! Jelena Karleuša ne da Dušku da PRIĐE ĆERKAMA! Bogdana PLAČE NA SELU! Svaki dan zove Cecu i Anastasiju! Đorđe David otkriva: Ovako sam pobedio koronu! Đanijeva Slađa: Darko Lazić je mrtav za nas!

PROČITAJTEJOŠ: Luna HISTERIJA! Svađe sa Markom ISTE kao sa Slobom! RAZVALILA vrata! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Seka Aleksić uživa sa porodicom u RAJU OD MILION EVRA!

Ovih dana pisalo se i o zategnutom odnosu Raste i Ane Nikolić… S obzirom na to da je Ana rešila da ponovo bude na tronu muzičke industrije, Rasta ju je podržao, međutim, ne može da shvati i opravda njeno nedolično i nekontolisano ponašanje u pojedinim emisijama.

O čemu se radi mogli su da vide svi u emisiji Ognjena Amidžića, gde je promovisala svoj novi album.

– Ana je promenila čitav tim. Od frizera, šminkera, stiliste, pa je čak i rođenom bratu Marku, koji joj je nekada bio menadžer, dala otkaz. Ali, mnogi su razočarani novom ekipom koja joj je dozvolila da se u onakvom stanju pojavi u emisiji. Kao da je bila pijana. Nije znala šta priča, govorila je i šta treba i šta ne treba. Tokom cele emisije čašu nije ispuštala iz ruke. Rasta joj je sve to zamerio, smatra da to na televiziji gleda i njihova ćerka Tara i da takvo ponašanje ne priliči jednoj ženi od 40 godina koja kod kuće ima malo dete. S druge strane, Anu nikada nisu zanimala tuđa mišljenja, ona živi svoj život i ne krije poroke, što je pošteno. Ipak, prvo gostovanje u tok šou emisiji nakon toliko godina trebalo je drugačije da je predstavi. Mnogima je njeno ponašanje bilo smešno, ali ima i onih kojima je bilo žalosno da to gledaju. Delovala je kao da nešto jako nije u redu.

Nakon razvoda Rasta se nije mešao u njenu karijeru, niti njene životne odluke. Oni su u dobrim odnosima zbog deteta o kojem oboje vode računa, ali ovog puta je sebi dao za pravo da je iskritikuje i kaže joj da se obrukala. Nju, zapravo, i dalje najviše pogađaju njegovi komentari – rekao je izvor.

Što bi i sama Ana Nikolić rekl, bitno da je nekad bilo lepo…