Raskrinkana Dragana Mitar! Uzimala pare od svakog partnera - Edo lakši za 6.000 evra!

   Drugarica otkriva!

Raskrinkana Dragana Mitar! Uzimala pare od svakog partnera - Edo lakši za 6.000 evra! Raskrinkana Dragana Mitar! Uzimala pare od svakog partnera - Edo lakši za 6.000 evra!
Celebrity
Raskrinkana Dragana Mitar! Uzimala pare od svakog partnera - Edo lakši za 6.000 evra!

   Drugarica otkriva!

Ma koliko Dragana Mitar pokušavala sebe da predstavi kao žrtvu kojoj je bivši muž Siniša Dragutinović napravio pakao od života, njena bivša drugarica Sandra otkriva najveće tajne zadrugarke.

Dragana Mitar fatalna za muški rod!

Kako kaže, Dragana je varala svakog svog partnera, a uzimala im je i pare jer je stalno tvrdila da joj trebaju za bolesnog sina.

PROČITAJTE JOŠ: Scandal! PAPARACO! Milan Stanković skida kilažu – leto je iza ćoška! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Đoković postala FRIZERKA! Šiša sve po kući!

PROČITAJTE JOŠ: Scandal! PAPARACO! Aleksandra Bursać NAPUSTILA Beograd! (FOTO)

– Gaga je mnogo opasna! Ona priča kako ju je Siniša varao a prvo je ona njega varala sa majstorom iz zgrade u kojoj su živeli. On je živeo sa ženom iznad njih a kada Siniša ode na posao oni su se tajno viđali i imali s*ks. I taj majstor, zapravo električar, bio je stariji od nje desetak godina kao i Siniša. Ta afera je trajala oko tri meseca jer je njegova žena izgleda provalila šta se dešava pa su se posle toga iselili iz stana koji su iznajmljivali. Siniša za to nikada nije saznao a ja sam tog majstora jednom prilikom upoznala na stepenicama kada sam išla na kafu kod Dragane – otkriva njena bovša drugarica s kojom se isto posvađala zbog para:

Njoj su stalno trebale pare! Uzme od siniše i posle zove i mene kao hitno joj treba 100 evra i nikad mi više ne vrati. Dok se švalerisala sa Edom i njemu je stalno izvlačila pare, te treba joj 500 evra za ono, te bolesno dete pa joj treba za doktore I lekove. Sećam se da mi je jednom prilikom rekla kako je od Eda sve skupa izvukla oko 6.000 evra. To su pare koje je trebalo na svoju decu da potroši, a ne na nju. Njegovoj deci i ženi Zilhi je izvukla iz usta, ali ona to ne želi da shvati. Osim toga, znam da je Edisu prenela polne bradavice i da se on žalio kako ne sme da ima s*ks sa Zilhom dok to ne izleči jer će ga ubiti ako joj on prenese polnu bolest. Mislim da je u to vreme njihov brak i pukao zbog svega, a Dragana je sve to znala i bilo je baš briga! Postoji još jedan dečko s kojim se viđala ali njegovo ime ne smem da otkrijem jer je on mnogo opasan lik i mogla bih da imam problema zbog toga. Ali saznaće se i to, jer ima još muškaraca koje je Dragana prevarila na ovaj ili onaj način – završava njena bivša Drugarica koja tvrdi da ima i njene kompritujuće slike koje razmišlja da li da pusti u javnost.