Da li će ponovo biti zajedno - Raskid Milice Todorović i Petra Strugara

  

Da li će ponovo biti zajedno - Raskid Milice Todorović i Petra Strugara Da li će ponovo biti zajedno - Raskid Milice Todorović i Petra Strugara
Celebrity
Da li će ponovo biti zajedno - Raskid Milice Todorović i Petra Strugara

  

Raskid Milice Todorović i Petra Strugara potresao je javnu scenu isto koliko i vest kada su obelodanili da su zajedno.

Milica Todorović je jedna od najvoljenijih pevačica na domaćoj sceni. Gotovo da ni sa kim nije u lošim odnosima, a vole je kao publika, tako i kolege. Veoma mlada je počela da se bavi muzikom. Ona je jedna od talenata koji je otkrio Saša Popović tokom takmičenja u „Zvezdama Granda„.

Petar Strugar bavi se glumom, a proslavio se tumačenjem uloge Blagoja Marjanovića Moše u filmu „Montevideo„. Javnost je bila oduševljena kada je mladi par objavio u medijima da su zajedno, kao i da su zaljubljeni. Mnogi su komentarisali da su veoma lep par i da „idu jedno uz drugo“.

Ipak, posle samo nekoliko meseci, par je okončao svoju vezu. Šta se, zaista, dogodilo? Hoće li se pomiriti? Brojna pitanja muče njihove obožavatelje.

Kako su Milica i Petar započeli vezu?

Mnogi su govorili da su se njih dvoje jednostavno našli. Isto tako, njihovi obožavatelji veruju da je sudbina umešala prste u njihov odnos.

Pevačica Milica Todorović upoznala je Petra Strugara na snimanju spota za svoju pesmu „Ljubav manje„. U muzičkom videu je trebalo da se pojavi konj i pozajmili su ljubimca ovog glumca.

Raskid Milice Todorović i Petra Strugara

Bila sam nezainteresovana. Nije mi padalo na pamet da se zaljubljujem„, rekla je Milica kada je opisivala njihov prvi susret.

Duhovita, kao i uvek, nakon toga poslala mu je poruku na Instagramu i napisala „lep ti je konj„. Petar joj je šaljivo odgovorio i Milica je shvatila da imaju mnogo toga zajedničkog, između ostalog, i smisao za humor.

Nastavili su da se čuju i viđaju, a posle kratkog perioda između njih se javila ljubav. Veza je potrajala šest meseci, a onda je odjeknula vest da se stavili tačku na svoj odnos. Niko nije ostao imun na to obaveštenje i svi su se pitali – šta se desilo?

Raskid Milice Todorović i Petra Strugara – Šta se desilo?

Par je izgledao veoma skladno i kao da se međusobno dopunjuju. Neretko su na društvenoj mreži Instagram objavljivali video klipove i pokazivali obožavateljima kako provode zajedničke trenutke.

Zasmejavali su svoje pratioce i niko nije ni slutio da je raskid na pomolu. Raskid Milice Todorović i Petra Strugara potresao je javnu scenu i svima je bilo žao što više nisu zajedno.

Polemiše se da je jedan od razloga taj što je Milica kupila stan u zgradi svog bivšeg dečka Radeta Kovačevića, koji je rođeni brat Saše Kovačevića. Petar se uselio kod Milice u stan kad je shvatio da su ona i Rade komšije. Navodno je napravio ljubomornu scenu i optužio je da je želela da postane njegova komšinica.

Isto tako, kao razlog njihovog raskida, pojavili su se i navodi da Petar nije mogao da izdrži medijski pritisak koji je imao zbog Milice. Pre njihove veze, on se držao po strani, dok je Milica uvek bila u žiži interesovanja. Njemu takva vrsta pažnje ne prija, pa su odlučili da se udalje.

Kao jedan od potencijalnih razloga za njihov raskid spominje se i pevačicin otac. On je, navodno, bio oduševljen izborom svoje kćerke, pa ih je pritiskao da se što pre venčaju. Taj potez je, kako se navodi, samo udaljio Petra.

Raskid Milice Todorović i Petra Strugara – Kako podnose promene?

Nakon raskida, Milica Todorović se vratila u porodičnu kuću, u rodni Kruševac, gde se nalazi u izolaciji zbog pandemije virusa COVID-19. Ona svakodnevno objavljuje šaljive video snimke na kojima se vidi da uživa sa porodicom.

Petar provodi vreme u konjičkom klubu, a nijedan od bivših emotivnih partnera se ne oglašava povodom raskida veze.

To je tema o kojoj zaista sada ne bih pričala, ipak su neke druge stvari mnogo bitnije„, kratko se oglasila Milica Todorović.

Prema izvorima, ona i Petar razgovaraju telefonom, ali nisu pričali o pomirenju. Milica je rekla da joj Petar nedostaje, ali da se dobro oseća i da je srećna sa svojom porodicom u Kruševcu.

Hoće li se Milica i Petar pomiriti? Napišite nam šta mislite i pružite im podršku!

Čitajte VIP Radar! Samo za vas svakodnevno se bavimo najrazličitijim temama iz života poznatih! Saznajte sve prvi! Budite u toku!