Raskid Lune Đogani i Marka Miljkovića

   Kako i zašto je njihova veza pukla?

Raskid Lune Đogani i Marka Miljkovića Raskid Lune Đogani i Marka Miljkovića
Celebrity
Raskid Lune Đogani i Marka Miljkovića

   Kako i zašto je njihova veza pukla?

Raskid Lune Đogani i Marka Miljkovića izazvao je neviđenu pažnju javnosti i interesovanje svih onih koji su pratili višemesečne ljubavne zgode i nezgode ovog para.

Svi vole da imaju uvid u ono što se dešava u životima poznatih. Ko je raskinuo, ko prevario, ko slavi, a ko pati, pitanja su koja intrigiraju kako mlađu, tako i stariju publiku. Poznati parovi posebno su na udaru interesovanja jer zbog slave i bogatstva koje poseduju, često deluju nedodirljivo.

Veza između Lune Đogani i Marka Miljkovića od samog početka bila je puna strasti. U to su se mogli uveriti svi koji su redovno pratili Zadrugu. Ljubavne vratolomije odigravale su se na različitim mestima, u svako doba dana i noći. Intimne odnose Luna i Marko imali su nebrojeno puta, ispod jorgana, kao i u tuš-kabini. Očiglednu seksualnu privlačnost koja je postojala između ovog para primetili su svi učesnici rijalitija, a nekima je ona bila trn u oku. Luna i Marko nisu se libili da iskažu svoje emocije pred kamerama. Poljupci i zagrljaji bili su svakodnevna pojava, ali smo često mogli čuti i uzdahe nastale u ljubavnom zanosu. Naravno, Luna i Marko nisu bili jedini koji su podlegli strastima u rijalitijima.

Svi izazovi jedne veze

Ljubomora, flertovanje sa drugim učesnicima i temperamentni karakteri stvarali su poteškoće u ovoj vezi, ali Luna i Marko su ih vešto prevazilazili. Lunina majka, Anabela Atijas, kao i pojedini prijatelji, nisu odobravali njenu vezu sa Miljkovićem. Smatrali su da on loše utiče na nju i zamerali mu agresivnost i netaktično ponašanje u javnosti. Da je ljubav ovog para prebrodila krizu, verovalo se nakon njihovog letovanja u Hurgadi. Pojedini mediji su čak spekulisali da se uveliko sprema svadba sa velikim brojem zvanica. Šuškalo se da je Luna već isprošena i da je potrebno još samo precizirati mesto i vreme svečanog čina.

Sva nagađanja pala su u vodu informacijom da su Luna i Marko okončali svoju ljubavnu sagu. Izgleda da je svemu konačno došao kraj. Na izmaku stare godine, Luna i Marko rešili su da zauvek raskrste jedno sa drugim, a tim povodom oglasili su se i na društvenim mrežama.

Raskid Lune Djogani i Marka Miljkovica VIP radar 2

Raskid Lune Đogani i Marka Miljkovića – Da li je svemu došao kraj?

Luna Đogani ističe da ju je raskid sa Markom rastužio, ali da za sebe ne može reći da je nesrećna. Ona je svesna da je raskid nešto potpuno prirodno i da je bolje biti sam, nego u vezi koja ne funkcioniše. Zgodna blogerka, koja je izgled promenila plastičnim operacijama, zaključuje da je ljubav neophodna, ali ne i dovoljna za uspeh i opstanak neke veze.

Mi se sa njom slažemo, a kroz vrlo sličnu situaciju, kroz raskid ili razvod, trenutno prolaze mnoge žene sa naše javne scene. Među njima je Lunina majka, Anabela Atijas.

Glavni problem u Luninoj vezi sa Markom bio je taj što o mnogim pitanjima imaju različite stavove. Ovo je dovodilo do razmirica koje su kvarile njihov odnos. Kao i u svemu drugom, i u ljubavi mora postojati tolerancija i kompromis. Raskid Lune Đogani i Marka Miljkovića svima može poslužiti kao primer da je, i nakon okončanja jedne veze, moguće ostati u korektnim odnosima.

O Marku sa kojim je lepe trenutke delila tokom nepunih godinu dana, ona ne želi da kaže ništa ružno. Sve ružno želi da zaboravi i ostavi iza sebe. S obzirom na to da je do raskida došlo nedavno, Luna ne namerava da sa njim ostane u kontaktu.

Raskid Lune Djogani i Marka Miljkovica VIP radar 3

S obzirom na to da je poznati par i ranije raskidao i mirio se, videćemo da li je ovoga puta u pitanju prolazna faza ili je njihova ljubavna priča došla do svog kraja. U svakom slučaju, u životu Đoganijeve uzbuđenja ne manjka. Luna je od nedavno uplovila u muzičke vode. Počela je da nastupa po klubovima, a reakcije publike na njene dve pesme su više nego dobre.

Pratite VIP radar i budite u toku sa vestima sa domaće estrade!