Rada PRESTRAVLJENA! Sedela između dva kineza - zaražena korona virusom?

   Nije joj bilo svejedno...

Rada PRESTRAVLJENA! Sedela između dva kineza - zaražena korona virusom? Rada PRESTRAVLJENA! Sedela između dva kineza - zaražena korona virusom?
Celebrity
Rada PRESTRAVLJENA! Sedela između dva kineza - zaražena korona virusom?

   Nije joj bilo svejedno...

Očito nije svaka ljubav vredna rizika, pa se Rada Manojlović spakovala i sa nekoliko kofera napustila stan koji deli sa svojim dečkom Harisom Berkovićem.

Rada pomišljala na najgore!

Ona je iz Beograda, gde joj ne prija da boravi u vreme vanrednog stanja, otišla u svoju rodnu kuću u Četerežu kod oca Radeta, gde će biti dok epidemija ne prođe.

PROČITAJTE JOŠ: Severina Kojić PRIVEDENA! Evo zašto se spremala da NAPUSTI Beograd!

– Rada je u velikom strahu zbog cele ove situacije koja nas je zadesila. Mnogo se brine za oca, koji spada u rizičnu grupu, što zbog povišenog pritiska, što zbog godina. Kada je proglašeno vanredno stanje, rekla je sestri Mariji da motri na njega, a kada je čula da se šeta po selu, ide do pijace i komšije, odmah je odlučila da ode u Četereže. Tamo će se i sama bolje osećati jer je u Beogradu zatvorena u stanu, strah ju je da ide u prodavnice kroz koje prođe mnogo ljudi, od kojih mnogi nemaju ni masku ni rukavice. Ovako, u svojoj kući je sigurna, a ima i dvorište da izađe na vazduh i prošeta malo. Sada nema posla, svi nastupi su otkazani, ima vremena da se posveti ocu i sestri, kojih je stalno željna – kaže izvor blizak pevačici i dodaje da se zbog te odluke sporečkala sa dečkom.

Foto: Youtube printscreen/Domace Emisije

– Haris se nije složio sa tim. Želeo je da za vreme izolacije budu zajedno, ali ona je oca stavila na prvo mesto. Znate kako, Rada je rano počela da peva, odselila se u Beograd i retko kad spoji dva dana u Četerežu, a najsrećnija je kada je tamo. Ovu situaciju je videla kao idealnu priliku da bude duže u svojoj porodičnoj kući, na svežem vazduhu i daleko od gradskog haosa. Zvala je i Harisa da pođe sa njom, ali on nije želeo. Razume on da Rada treba da ode kod oca, ali ne slaže se da tamo ostane dok traje vanredno stanje, pa su se posvađali. Njen otac je već u godinama i želela je da mu se nađe i bude uz njega u ovim teškim trenucima, a da ne pričam o tome da je tamo bezbednija. Rano je ostala bez majke i ne daj bože da se njemu nešto desi, to ne bi podnela. Haris je odlučio da za to vreme bude kod svojih, a kad prođe izolacija, videće šta će i kako će za dalje – kaže za SCANDAL! izvor blizak pevačici i dodaje sa se ona baš uplašila ovog virusa.

PROČITAJTE JOŠ: Teodora Džehverović bacila oko na našeg glumca?! Šta bi sa Anđelom?

Kad se vraćala sa poslednjeg nastupa u Nemačkoj, Rada je doživela napad panike jer je sedela između kineskih državljana.

– Htela je da promeni sedište, ali nije mogla, pa se prestravila da će je možda zaraziti virusom korona. Ona je svesna da joj je zbog načina života imunitet slab, pa se baš zabrinula. Taj let joj je preseo. Sve vreme je držala duks preko usta i nosa, jer masku nije imala – kaže naš izvor.

Inače, čim prođe ova kriza, Rada planira da snima duet sa Draganom Mirković. Pevačice su se srele u avionu i očito dogovorile da urade pesmu.

PROČITAJTE JOŠ: Ceca vrti novac i dok sedi u vili! Od ovog biznisa DOBIJA 150.000 evra godišnje!

– Moram da vam se pohvalim. Danas sam imala jako lepo društvo, društvo iz snova. Moja omiljena, jedna i jedina – napisala je Rada ispod slike sa svojim idolom Draganom Mirković.