Rada MOLILA sestru: „Vozi me u bolnicu, IMAM koronu”

   Izolacija učinila svoje

Rada MOLILA sestru: „Vozi me u bolnicu, IMAM koronu” Rada MOLILA sestru: „Vozi me u bolnicu, IMAM koronu”
Celebrity
Rada MOLILA sestru: „Vozi me u bolnicu, IMAM koronu”

   Izolacija učinila svoje

Prošle nedelje pevačica Rada Manojlović dobila je temperaturu i prvo što joj je prošlo kroz glavu jeste da boluje od virusa korona, piše SVET u novom broju.

RADA SE UPLAŠILA DA NE UGROZI PORODICU!

Vreme vanrednog stanja provodi na porodičnom imanju u Četerežu, pa se dodatno uplašila da ne ugrozi svoju porodicu. Molila je sestru Mariju da je odmah vozi u bolnicu!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! ekskluzivno donosi: P*rno slike Ive Grgurić!

PROČITAJTE JOŠ: Tanju Savić su PRIMORALI da se uda! Nikad nije VOLELA Dušana!

PROČITAJTE JOŠ: Milica Pavlović i Filip Krajinović u ŠEMI? Svraća na KAFICU?

– Rada se jedno veče požalila sestri da ima temperaturu i htela je odmah da ide u bolnicu. Molila je sestru da stavi masku i rukavice i da je odveze, jer u kući nisu imali čak ni toplomer da proveri kolika joj je zaista temperatura, a zatim ju je i glava zabolela. Marija je pokušavala da je smiri i rekla joj da ne reaguje ishitreno, da sačeka do ujutru da vidi kako će joj biti, pa onda da ide – kaže dobro obavešten izvor za SVET i nastavlja:

– Htela je odmah da upali kola i iz Četereža ode za Beograd jer se uplašila da ne ugrozi porodicu, oca, sestru i maćehu ako je stvarno zaražena, ali nije mogla, jer je bilo vreme policijskog časa. Svakako se izolovala u sobu i rekla svima da ne ulaze, popila je lekove za grip i molila boga da sve bude kako treba. Kroz glavu joj je svašta prolazilo, plašila se najgoreg, mene je zvala usred noći i molila me da pričamo kako bi se smirila. Nije ona bila uplašena za sebe, već za oca, koji je već u godinama i za njega bi bilo jako rizično da se zarazi. Međutim, ujutru kada je ustala, osećala se sjajno, nije joj bilo ništa. Verovatno je zbog izolacije, sedenja u kući i konstantnog gledanja vesti utripovala da joj je loše –  ispričala je Radina drugarica za SVET.

RADA SEDELA U AVIONU IZMEĐU 2 KINEZA

Inače, Rada je dodatno u strahu zbog događaja koji se desio kada se vraćala sa poslednjeg nastupa u Nemačkoj. Rada je doživela napad panike jer je sedela između kineskih državljana.
– Htela je da promeni sedište, ali nije mogla, pa se prestravila da će je možda zaraziti virusom korona. Ona je svesna da joj je zbog načina života imunitet slab, pa se baš zabrinula. Taj let joj je preseo. Sve vreme je držala duks preko usta i nosa, jer masku nije imala – ispričao je nedavno dobro obavešten izvor za SCANDAL!