"Jurila sam drugaricu nožem po dvorištu!" Rada Manojlović otkrila nepoznate detalje iz svog života!

   Pevačica otvorila dušu!

Celebrity
"Jurila sam drugaricu nožem po dvorištu!" Rada Manojlović otkrila nepoznate detalje iz svog života!

   Pevačica otvorila dušu!

Rada Manojlović iskreno i bez uvijanja!

Pevačica Rada Manojlović je rešila da bez dlake na jeziku priča o osvom odrastanju na selu, životu bez majke, svim poteškoćama, usponima i padovima! Bez zadrške otkriva sve o svojim bivšim ljubavima, ali i šta sve očekuje u budućnosti.

– Što si teče mog ranog detinjstva i uopšte tog perioda, o meni su mišljenja oprečna – započinje priču Rada kroz smeh i nastavlja:

– Ja sam bila mišljenja da sam dobrica, ali sve navodi na to da sam bila zlica. Sestra, recimo, kaže da sam prema njoj bila zla. Da sam uvek potencirala to što sam starija i da sam je terala da me sluša! Kaže i da me je mama opominjala da ne smem da budem takva i da ne koristim to što sam starija godinu i po dana kako bi sve bilo po mom! Samo ne znam kako se ja toga ne sećam, ubeđena sam da sam bila bajna – smeje se Rada.

Miljković otvorio dušu – „Luna mi je bila slaba tačka!“ Evo kako bi reagovao kada bi Đoganijeva ušla u Zadrugu!

Tamara Milutinović priznaje – Godinama sam se klala sa Editom!

“Oni su propali pijanci i narkomani!” Dara Bubamara bez dlake na jeziku osula paljbu po estradi!

– U svemu sam morala da budem glavna. Definitivno sam oduvek želela da budem glavna i da skrećem pažnju na sebe! Međutim, i sestra i ja smo slušale roditelje. Nismo im nikada odgovarale, nismo bile bahate, niti smo se s njima svađale. Danas se ne poštuju toliko autoriteti, nego priča ko šta hoće i radi šta hoće. Maja i ja nismo bile takve. Uvek smo se s poštovanjem odnosile prema roditeljima, komšijama i rođacima. Samo smo nas dve pomalo ratovale, ali to je normalno. Sva deca se tako svađaju.

View this post on Instagram

????

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

– U školi sam bila kampanjac. Bila sam dobar đak, ali uvek kampanjac. Nisam učila redovno, ali kad sednem, ja to naučim za pet! Drugačije ne umem! I sada sam takva. Recimo, ne perem sudove ako je jedan tanjir prljav, nego čekam da se nakupi i onda navalim. Ali sve što uradim, uradim kako treba!

„Sestri sam polomila ruku, a ona je mene ujela!“

– Kažu mi da sam sestri lomila ruku, drugaricu jurila nožem, ali verujem da je sve bilo u žaru neke igre, ja se toga ne sećam. Očigledno nisam bila svesna posledica. Koliko se sećam, mi smo se igrale, ja sam htela da ona bude moj konjić i eto… To su bile te dečje igre koje su se završavale tragikomično po svu drugu decu. Sestri jesam slomila ruku, ali mi nije ostala dužna. I dalje pamtim kako me je krvnički ujela kad sam se najmanje nadala! Nije ona baš anđelčić! I da, jurila sam sestru i drugaricu nožem po dvorištu, ali me je tata video i odalamio me! Takvu mi je šamarčinu udario tada, to je bio prvi i poslednji put i onda sam shvatila da se s tim stvarima ne igra! Ja sam kao bila glavna i opasna, pa smo se jurile! Ko zna šta smo mi umislile! Sve je to bila igra, moguće da smo gledale onaj film Vrisak, pa smo to kao glumile, ali tata nije shvatio moje glumačke poduhvate – rekla je Rada Manojlović, pa dodala:

Dragana Mićalović otkriva da li je emotivno ispunjena pa priznaje – Radujem se prinovi!

„Oduvek me svi gledaju kao dete sa sela!“

– U osnovnoj školi nas je bilo jako malo. U Četerežu je bivalo po petoro, šestoro, eventualno sedmoro dece u odeljenju. Tamo smo se ceo život igrli ajračkinje bajračkinje, skok u dalj, bili smo prilično fizički aktivni. Tako je bilo u prva četiri razreda, a posle smo se do osmog selili u Žabare odakle nemam baš lepe uspomene. Tu su bila deca sa sela, takozvani Žabarci… Uvek sam imala taj epitet gde god da dođem, kao dete sa sela. I tu smo morali da se dokazujemo. Već sa deset godina sam morala da se izborim i nametnem i da nađem društvo i pored tih predrasuda. Ali nije to toliko loše, naučila sam brzo da se borim. A što se učenja tiče, nije bilo problema, svi su me profesori voleli. Čak sam u toj školi prošle godine dobila nagradu jer sam postala poznata, a tu školu sam zaršila. Dobio je i fudbaler Saša Ilić. To mi je draga uspomena, setili su me se posle toliko godina.

„Od malih nogu sam morala sama da se borim!“

– Već od prvog razreda osnovne škole počela sam da pevam, kao ptica pevačica. Moja učiteljica je bila dobar pedagog i umela je da klasifikuje decu za šta je ko nadaren. Ona je odmah shvatila da ja imam talenat za pevanja i vodila me na predstave gde sam uvek osvajala prva mesta. I fizički sam bila predodređena za razne sportove, pravila sam špagu bez problema! Uvek sam bila prva na krosu, igrala sam i košarku i odbojku, ma sve sem fudbala. Ali, što se pevanja tiče, zaista sam od sedme godine nastupala pred ljudima. Te školske predstave su imale publiku iz celog okruga. Nije mi bilo lako da izađem pevam! Sa osam godina sam pobedila na jednom takmičenju. Ja sam pevala, a Borko Radivojević je svirao harmoniku. To takmičenje je bilo na velikom školskom stadionu, a nas dvoje smo osvojili prva mesta, svako u svojoj sferi. Zaista ne znam kako nisam imala tremu, ali tako sam se valjda rodila. I neke moje drugarice su bile talentovane, ali ih je trema sprečavala da se pokažu. Igrala sam i folklor, mnogo smo putovali i dobijali nagrade! – bila je iskrena Rada Manojlović

„Da nije bilo mog tate, ne bih nikad uspela u ovom poslu!“

– Čini mi se da sam od pevanja počela da zarađujem sa 16 godina, bila sam prva ili druga godina srednje škole. Tata je za sve to zaslužan jer me je bukvalno bacio u vatru, kao malo dete kad baciš u vodu da nauči da pliva. I mama je bila živa, sećam se, a svi smo zajedno išli na neki ispraćaj u vojsku u Žabarima. Svirao je neki poznati orkestar i tata je pitao harmonikaša da li ja mogu da otpevam neku pesmu. On nam je dozvolio, ali niko nije očekivao da ću ja to tako lako uraditi. Pevala sam nešto od Ane Bekute i svi su se oduševili. Videli su da umem da pravim atmosferu i odmah su tražili moj broj telefona. Pitao je tatu da li mogu da budem njihova pevačica, a u tom trenutku sam možda znala desetak pesama. Bila sam još dete. Zato im je tata objasnio da ja još nisam profesionalna pevačica, ali da mogu uz njih da učim i tako je to počelo. Bilo mi je jako teško na tim svirkama, jer kada se pojaviš kao neko nov i ko preti da ugrozi te radne pevačice, neće niko da ti da mikrofon, nisu mi davale sveske sa pesmama… Tada su postojale sveske sa tekstovima za ispraćaj, za svadbu, za rođenje, babu, dedu, strica strinu… Jao, kao da pričam o praistoriji! Međutim, nisu htele da mi daju, ali sam bila uporna. Sećam se da sam kupila svesku i krenem… Kako one pevaju, ja brzo pišem i tako sam naučila oko 3.000 pesama. Zato je super kad te bace u vatru, ali i kada te odbace! – rekla je Rada Manojlović, pa dodala:

View this post on Instagram

????

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

„Mama mi je umrla na rukama!“

– Najteže mi je bilo kada sam ostala bez mame! Sada kada pričam o tome, kao da je neki drugi život jer sam to potisnula duboko u sebe. Trudim se da ne razmišljam često o tome. Naravno, svakog dana mislim o njoj, ali ne pustim sebe da krenem u neka sećanja. Blokiram osećanja pošto to ako krene, ne može da se zaustavi i ne bude lepo. Kad mi je mama umrla, ja sam bila sa njom. Sve se desilo u Požarevcu. Kao da je juče bilo, a bilo je 2004. godine. Nekako sam i zahvalna kad pomislim da je to moglo da se desi dok sam ja na nekoj svirci, ili negde daleko. U neku ruku, bolje što sam bila uz nju i da ona ne bude sama. To mi je najvažnije. Mnogi sebi ne mogu da oproste ako nisu uz najmilije kada do toga dođe. Eto, to je jedina uteha, bar sam bila tu. Na mamu sam ličila kad sam bila mlađa, a sad sam isti otac. Ne znam kako, ali tako je! Kompletno! Maja je baš ista mama! Vidi se po slikama. Moja majka je bila jako lepa i zgodna. Uvek je imala tanak struk. Lepo mi je kad mislim o njoj. Gledam često njene slike i možda jedan video. To uvek gledam kad god idem kod tate. Maja se mnogo više seća nego ja, ja sam sve potisnula. E sad, ne znam da li je to bolje ili ne, ali podsete me tata i sestra – emotivno je ispričala Rada Manojlović.

„Ne sećam se s kim sam se prvi put poljubila!“

– Što se tiče prve ljubavi i tih stvari, kod mene je sve kontra. Kada sam stasala da se zaljubljujem, da imam dečka, niko mi se nije sviđao. Bila sam toliko teška, kao da sam zastranila. A dok sam bila mlađa, sa nekih osam, devet godina, imala sam simpatija koliko hoćeš! Prvo polugodište jedan, drugo drugi. Nema ko mi se nije sviđao! Ali uvek najpopularniji dečaci u školi! Tada je bilo drugačije vreme, nije dolazilo u obzir da imam dečka sa 15-16 godina, ma kakvi! Tako smo bile vaspitane, i onda kad znaš da ne može i kad ti je to u domenu mašte, zaljubljuješ se u svakog. A kad mi više nije bilo zabranjeno, onda ništa! Baš sam imala problem sa tim. Bukvalno sam se na silu smuvala sa prvim dečkom. Ubeđivanje je trajalo godinu dana. I on, i drugarice… Svi su mi govorili: Ama šta je s tobom, šta mu fali?! Sama si! Svi imaju dečka, ti nemaš! I ja kao ajde! To je bilo već na fakultetu, svi imaju neku vezu, ja bez veze! Tada sam se zabrinula za sebe. Mada sam tada već uveliko pevala. Išla sam na predavanja, učila, a vikendom sam radila. Ljubav mi je bila zadnja rupa na svirali. Ja se ne sećam ni prvog poljupca, što je najgore, ne sećam se ni sa kim. To je možda bilo s nekom simpatijom, ali pred kraj srednje škole. Ali s kim, veze nemam! Jedino da poređate sve koji su mi se sviđali kao osumnjičene, pa da se setim. Da ga prepoznam – rekla je Rada Manojlović, pa dodala:

 

„Milan Stanković i ja smo kao nebo i zemlja, ali oboje smo poremećeni!“

– Posle takmičenja se desila moja ljubav sa Milanom. Ja ne znam šta je ovo, jesam matora ili zaboravna. Ne mogu da se setim kad smo se smuvali. Prvih godinu dana smo bili samo prijatelji. Nas dvoje smo bili nespojiv par. Pre svega zbog izgleda, zatim zbog načina pevanja, pa onda izbora pesama. Ja sam folk, a on je dečko bio drugačiji. Ma, mi smo nebo i zemlja. Pojma nemam kako smo se mi našli. Ali imamo isti smisao za humor, oboje smo poremećeni, voleli smo crnjake i to nas je spojilo! Sve je počelo slučajno, sedeli smo zajedno u kombiju kad smo krenuli na prvu svirku. Tada smo počeli da se družimo i tako je ostalo. Njega nisu najbolje shvatali, niko iz ekipe. Ni Dinča, ni Svilar… On je bio ekstreman, nije ni on mogao s njima da se uklopi, a tako isto ni ja. Tako smo nas dvoje kao najpovučeniji članovi ekipe postali tandem. Bilo nam je mnogo lepo, a svi su se šokirali kad smo se nas dvoje smuvali. Niko nije mogao da veruje da smo zajedno. Kao par smo se onda spojili sa drugima, a kao jedinke se nismo snalazili. Tek smo se tada opustili. Svi su shvatili da se nas dvoje šalimo na svoj račun i to se svima svidelo. Mi smo bili zajedno pet godina, bogami jako dugo – otkrila je Rada Manojlović.

„Tajne sile su mi poslale Harisa!“

– I Harisa sam upoznala na Grandu. Bila je ona emisija kada finalisti pevaju s novim zvezdama Granda. Sve se desilo slučajno, Bog je sve namestio, meni ni Haris ne veruje, ali kažem vam, više sile su se umešale! A istina je sledeća: Gledamo mi zvezde Granda, moj brat Nenad je bio u grupi sa Harisom i mi treba kao da navijamo za Nenada. Međutim, moja sestra Maja koja je u sve bila više upućena kaže: Ima jedan! Super je Nenad, ali ovaj da vidiš kakav je! Za tebe je sto posto! Ona ga je ošacovala! Kaže da ga vidiš kako peva, kako izgleda i ja gledam… Stvarno dečko ko nacrtan! Ja prosto volim takve muškarce! Izgledao je kao holivudski glumac… Crna kosa, brada, obrve… Ma kao Tom Kruz i ja kao OK, da vidim godište… I sad… Znate ono kad nešto mnogo želite… Ništa ja ne preduzimam, ali sam počela da gledam sve njegove nastupe! Posle mesec dana treba da bude ta emisija i zove me Žika, sećam se kao juče da je bilo! Kaže: Rajka, rade se dueti, pevaš Mešaj mala, videćemo s nekim malim iz Bosne! Videćemo s kim! Ja kažem: Važi Žile! Ali đavo mi ne da mira, molim Boga da je on, a ne znam ko je. Pa ima njih petorica iz Bosne! I pozovem ja opet Žiku i pitam: Žile, izvini što smaram, jel znaš možda koji je iz Bosne, da znam zbog stajlinga… Lupam ja tu nešto, a on meni kaže da sačekam da proveri na spisku i kaže: E, Haris Berković je s tobom! Tada sam počela da verujem u ono kako zračiš, tako i privlačiš! Pa mesec dana sam bila opsednuta čovekom! A Haris mi ni sada ne veruje da se sve samo namestilo! – rekla je Rada Manojlović, pa dodala:

View this post on Instagram

Sto te ne ubije, to te ojaca ????

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

– Bog je uslišio moje molitve! I stiže emisija, ja već pripremam teren, a on jadan ne zna šta ga čeka! Pojma nema da sam ja spremila arsenal! Mi smo otpevali Mešaj mala i gle čuda, i to je bio neki znak! I ja pevam s njim, štikla mi otpade cela, ja padam, on me hvata… Ali kao da se odlepila! I ja na ravnom! Kad se to meni desilo? Šta se to desilo?! Sve otpada samo i skida se! Nije do mene! Tda su krenule iskre i varnice! Ma sa svih strana! Ali završava se pesma! To je samo tri minuta! Ja bukvalno imam tri minuta da ga fasciniram! On je bio fasciniran već samim tim što sam ja deset godina pevačica, ali ja nisam htela tu vrstu fascinacije! Posle nastupa sam počela da pričam! Kažem ja da nisam zadovoljna kako sam otpevala, pa sam htela da pozovem nekog što je radio matrice da to sredimo! Kad Haris kaže: Jao, nisam ni ja otpevao dobro! Pojma nisam imala da je gori perfekcionista od mene! I kao idemo mi zajedno u studio da peglamo! Odemo tamo, sat vremena se zadržimo! Kreću oni u Bosnu i ja kažem: Čekajte, ne ide se na put gladnog stomaka! Ceo dan se jurimo, snimamo, ništa niste jeli! I odemo na klopu, ali sam ja već organizovala sestru i zeta da nas sačekaju! Htela sam da mu dam znak, ali da ne bude jeftino. Kao tu smo svi, pa ajde i on sa mnom! Tada smo razmenili brojeve, ali i da mi je Žika rekao da je neko drugi, ja bih tražila da pevam sa Harisom. Posle smo se tri meseca dopisivali. To mi se jako dopalo, sve je gorelo, a ništa se nije dešavalo. Dosta se suzdržavao, moram da ga pohvalim. Ipak je on muškarac, mlađi je… Nije to lako – završila je Rada Manojlović svoju ispovest za „Vip Ekskluziv