Rada, ekskluzivno za Scandal! Šta MISLI o Milici Pavlović, Kaći Grujić i Milici Todorović!

   Ko su joj drugarice?

Rada, ekskluzivno za Scandal! Šta MISLI o Milici Pavlović, Kaći Grujić i Milici Todorović! Rada, ekskluzivno za Scandal! Šta MISLI o Milici Pavlović, Kaći Grujić i Milici Todorović!
Celebrity
Rada, ekskluzivno za Scandal! Šta MISLI o Milici Pavlović, Kaći Grujić i Milici Todorović!

   Ko su joj drugarice?

Rada Manojlović je nedavno dala intervju magazinu Scandal! I, kao što uvek biva kada je Rada u pitanju, intervju je podigao dosta prašine. Pogotovo u ovo vreme kada smo svi zaokupljeni korona virusom.

Rada Manojlović stala na put raznim pričama!

Čitava estrada poštuje mere samoizolacije, te se gotovo ništa ne dešava. Tako i Rada uživa u svom rodnom Četerežu, a u intervjuu za Scandal! je, između ostalog, rekla, kako uživa u okviru svoje porodice.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Vratio se bivši muž Suzane Jovanović: POPOVIĆU, DOŠAO SAM DA TI SE OSVETIM! Stigla ih kazna: BRENA U SUZAMA: BOBO SPASI NAS! JOKSIMOVIĆ NAŠAO NAČIN DA SPASE KUMA OD KORONE! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Kija uputila poruku Slobinoj devojci nakon što joj je lajkovala fotografiju?! Ovo niko nije očekivao!

PROČITAJTE JOŠ: Biković pozvao Đokovića da glumi u narednoj sezoni serije „Južni vetar“ – Evo šta nas očekuje u nastavku serije i filma!

Ekskluzivno za Scandal! je izjavila da je i Haris sa njom, i na taj način demantovala priče o raskidu. Ovoga puta donosimo deo iz intervjua gde se dotakla svojih koleginica.

Na pitanje da li je oprostila Milici Pavlović izjavu da Rada može da spava i u Rendž Roveru i da nema stan, Manojlovićeva je rekla:

– Ovih dana sam se baš smejala šta ćemo sad mi koji imamo kuću i dvorište, šta će mi sad stan u Beogradu!? Znači da sam dobro uložila, ja sam sebi sagradila kuću da imam gde da dođem. Meni je sad ovo Nojeva barka. Mi koji smo ovde sigurno ćemo preživeti. Nisam ja to Milici ni uzela za zlo, znam kako je kad hoćeš da se našališ, pa to ispadne malo rogobatno i grubo. Shvatila sam da je to bila samo šala, poznajem je, nije ona mislila ništa loše.

Druga spomenuta koleginica je Katarina Grujić. U medijima se pisalo da je Kaću povredilo to što je Rada nije pozvala dok je bila u bolnici.

View this post on Instagram

?

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

– Iskreno da ti kažem, ne znam. Posle toga smo se srele na promociji Gorkog lista i ona se ponašala prema meni normalno, tako da verovatno nije dala tu izjavu. Nije mi logično da izjaviš da ti nešto smeta, pa da posle budeš super sa tim nekim kad ga sretneš. Verujem da nije to rekla, ali moguće da je pričala nešto na tu temu i da je naslov izvučen iz konteksta. Opet sa druge strane, ne vidim zašto bih ja posebno nekoga zvala sa kim se ne družim uopšte. Da li svako zove svakog ko se bavi istom profesijom? Mi nismo drugarice, nismo u kontaktu. Videla sam nakon dva tri dana da je sve bilo ok i onda nisam ni imala neku potrebu. Naravno da svakom svom kolegi i čoveku uopšte želim da ozdravi, ali sad baš da zovem svakog ponaosob, ni mene niko nikad nije pozvao. U se i u svoje kljuse, ne treba od ljudi mnogo ni očekivati.

Na kraju, Scandal! je imao pitanje za Radu vezano za Milicu Todorović. Naime, izgleda kao da je Milica prepisala od Rade ljubavni život. Nikako nema sreće u ljubavi.

– Bila je na dobrom putu, ali sa poslednjom vezom ne može da me prati, ako je istina da je raskinula. Moje sve su trajale po pet godina. Ona je onda sa ovom poslednjom vezom uprskala. Sličnu priču smo imale do sada, i njoj su sve veze bile po pet godina, ona je moja naslednica u vezama.