Rada Manojlović besna na Harisa! Ostavio je na cedilu!

   Ovo mu neće oprostiti!

Rada Manojlović besna na Harisa! Ostavio je na cedilu! Rada Manojlović besna na Harisa! Ostavio je na cedilu!
Celebrity
Rada Manojlović besna na Harisa! Ostavio je na cedilu!

   Ovo mu neće oprostiti!

Rada Manojlović besna je napustila Beograd i otišla u svoje rodno selo Četereže!

Rada Manojlović razočarana!

Iako joj je plan bio da sa Harisom ostane u Beogradu i dane karantina provede s njim, njen dragi je preko noći promenio odluku i saopštio joj da putuje u Bosnu jer je shvatio da će sve granice zatovoriti, pa je iskoristio poslednju priliku da ode kod svojih. Radu je to toliko naljutilo i povredilo da mu je poručila da je s njom završio za sva vremena.

PROČITAJTE VIŠE Maya Berović priznaje: Jedino mi je suprug oslonac u životu!

– Rada i Haris su zajedno odlučili da dane u izolaciji provedu u njenom stanu u Beogradu. Međutim, nakon nekoliko dana, Haris je saopštio Radi da je razgovarao sa svojom porodicom i da su oni insistirali da on dođe kući u Bosnu. Žele da im sin bude na oku da bi bili mirniji i sigurni da poštuje karantin, te da je bezbedan od virusa – objašnjava izvor magazina STAR i dodaje:

View this post on Instagram

???‍♀️

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

– Ne bi se Rada bunila, razume ona brigu, pa i njen tata brine! Ali Haris nijednog momenta nije pomislio da Rada ne sme da mrdne jer brine o ocu koji je bolestan, a vlada virus korona, pa pevačica ni za živu glavu ne misli da mrda od njega. E to je baš zabolelo, nije mogla da veruje jer on s njom ide redovno u Četereže! Pitala ga je da li zaista ide u Bosnu i nju ostavlja samu, a on joj je mrtav hladan rekao da ide. Rada je od muke iste sekunde poplavela! Počela je da viče na njega i da sa stola baca sve što joj je bilo pri ruci. Nadala da će odustati kad vidi kako je besna, ali Haris je ostao pri svome – priča za STAR Radina drugarica i dodaje:

PROČITAJTE VIŠE Nikolija Jovanović u karantinu! Danima plače jer je odvojena od ćerke!

– E to je bila kap koja je prelila čašu! Rekla mu je da spakuje sve stvari i da zaboravi na nju! Naglasila mu je da je kraj ako ode bez nje, ali on nije mario za te njene pretnje. Vikala je na sav glas: ‘Spakuj sve stvari i ne vraćaj se! Kako možeš tako, dogovorili smo se da budemo izolovani u stanu ti i ja, zbog tog dogovora sam rođenoj sestri rekla da ne dolazi kod mene, da sedi u selu, jer ću ja biti sa tobom. Kako možeš tako, još mi kažeš da idem i ja u Četereže da ne budem sama, kako te nije sramota. Nemoj da me zoveš uopšte! Idi, sa tvojima budi, svima se povinuj, na mene nemoj da misliš!’ Ma baš se razočarala – prepričava nam pevačicina drugarica.

PROČITAJTE VIŠE Stevan Piale, glavni junak serije „Igra sudbine“ priznaje: Odradio sam sve u pravo vreme!

– Na kraju je otišao, a Rada se nije ni pozdravila s njim. Kada je pozvala sestru Maju i kroz suze joj ispričala šta se desilo, ona joj je rekla da spakuje stvari i dođe u selo, da budu svi zajedno i da nikako ne ostaje sama u Beogradu i Rada je poslušala. Sada joj Haris piše svaki dan, ali ona nema nameru da popusti. Kako će da se završi sve ovo oko njih ne znam, možda se i užele jedno drugog, pa Rada popusti, a možda je sada zaista gotovo!