Rada i Haris ZAJEDNO! Sa njenim tatom OKOPAVA BAŠTU!

   Svi na okupu!

Rada i Haris ZAJEDNO! Sa njenim tatom OKOPAVA BAŠTU! Rada i Haris ZAJEDNO! Sa njenim tatom OKOPAVA BAŠTU!
Celebrity
Rada i Haris ZAJEDNO! Sa njenim tatom OKOPAVA BAŠTU!

   Svi na okupu!

Rada Manojlović već mesec dana boravi u Četerežu, a kako ekskluzivno saznaje STAR, sa njom u selu je i njen dečko Haris Berković koji joj se pridružio pre deset dana.

RADA SE VRATILA U DETINJSTVO!

Rada je već mesec dana kod tate u Četerežu i stalno nešto radi oko kuće. Međutim, pre deset dana došao je i Haris kako bi vreme provodili zajedno. On se još prvi dan latio svih poslova i dosta pomaže Radinom tati, čak zajedno i baštu okopovaju. Sređuju po dvorištu, piju njih dvojica i rakijicu. Sada je Radinom tati prilika da Harisa nagovori da mu što pre podare unuče, pošto je oduševljen budućim zetom. Mislim da će još nekih deset dana sigurno biti u Četerežu, sve dok traje karantin pošto i ne može da se vrati u Bosnu kod svojih – priča izvor za STAR, a i zgodna pevačica potvrdila je naša saznanja.

PROČITAJTE JOŠ: Novak Đoković u borbi protiv KORONE! Neću da ĆUTIM o VAKCINAMA!

PROČITAJTE JOŠ: Milica Todorović ISPALJENA! BACILA 5.000 evra zbog Milana Stankovića?

PROČITAJTE JOŠ: Nadežda imala NERVNI SLOM! U bolnici HISTERISALA da joj daju dete!

– Jeste Haris kod mene u selu. Pa da li mislite da bismo mogli baš toliko dugo da budemo razdvojeni?! Puna mi je kuća, meni i Harisu nije dosadno, bolje je nego u stanu – izjavila je pevačica za STAR koja je uprkos karantinu srećna i zadovoljna.