Propadaju im MILIONI u Americi! Brena smišlja način da ne BANKROTIRA!

   Kuku, šta će sada?

Propadaju im MILIONI u Americi! Brena smišlja način da ne BANKROTIRA! Propadaju im MILIONI u Americi! Brena smišlja način da ne BANKROTIRA!
Celebrity
Propadaju im MILIONI u Americi! Brena smišlja način da ne BANKROTIRA!

   Kuku, šta će sada?

U poslednjih nekoliko nedelja Lepa Brena i njen muž Boba imaju ozbiljne brige!

Brena: Bobane, propali smo!

Naime, kako piše SCANDAL! oni godinama štede milione u jednoj američkoj banci, međutim, kako je SAD korona najviše pogodila i preti im ozbiljna kriza, ta banka je već pred bankrotom, pa se pevačica i njen muž plaše da će sve izgubiti što su godinama krvavao sticali i štedeli!

PROČITAJTE JOŠ: Matora će SMUVATI Lunu? Sanja joj džabe ORGANIZOVALA rođendan!

PROČITAJTE JOŠ: Tanju Savić BIJE maler? Da li i MUŽ?

PROČITAJTE JOŠ: Melina miri Harisa i Čolu – Krivo joj je što se više ne druže!

– Ceo svet je u panici zbog virusa, a o ekonomskoj krizi koja će nas tek stići da ne govorimo! Međutim, ipak je Amerika najviše pogođena u svakom smislu. Samo u jednom danu tamu bude oko 20.000 žrtava, ništa ne radi i ne funkcioniše, tako da je sada i ta banka u kojoj je Brena štedela u velikoj krizi – priča izvor za SCANDAL! i dodaje:

– Ta banka je bila na glasu kad je Brena tamo počela da štedi, ali ova današnja vremena su opasna i za najbogatije! Mnogo će biti teško, velikim kompanijama i bankama preti bankrot. Ovo što se dešava je bukvalno apokalipsa. Boba je očajan, nema način da ode po novac, a nemoguć je i transfer u neku evropsku banku jer su u pitanju milioni i prosto se takve transakcije teško obavljaju, posebno u ovo vreme krize i pandemije.

View this post on Instagram

Vecernja setnja?Beks- akita i Tito- franc buldog?

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

– Mada se on još i drži, a Brena ne zna od brige šta će. Ipak se ona mučila da taj novac odvoji, i šta sad. Da ga tako izgubi. Loše joj je, steže je u grudima, ma mnogo se nervira, pa je Boba grdi da se smiri! Rekao joj je da nema tih para koje su vredne njenih živaca i života i ona se sa tim slaže, međutim, ipak je ona ta koja je to stekla mukom i uvek ističe da ceni svaki svoj dinar i dolar jer na početku karijere nije imala ni za jogurt i pogačicu. Te dane je dobro upamtila i zato nikad nije rasipala, već je pametno ulagala. Sve i da taj novac propadne, to neće biti njihov krah jer oni imaju ušteđevinu i u Monaku i u još nekim bankama po Evropi, ali to nikako ne znači da treba da se oproste od pošteno zarađenog novca, pa se oboje nadaju da do bankrota banke ipak neće doći – završava izvor za SCANDAL!.