Oglasio se MENADŽER! Pričalo se da Luna Đogani nastupa za siću, a evo ŠTA je prava ISTINA!

  

Oglasio se MENADŽER! Pričalo se da Luna Đogani nastupa za siću, a evo ŠTA je prava ISTINA! Oglasio se MENADŽER! Pričalo se da Luna Đogani nastupa za siću, a evo ŠTA je prava ISTINA!
Celebrity
Oglasio se MENADŽER! Pričalo se da Luna Đogani nastupa za siću, a evo ŠTA je prava ISTINA!

  

Luna Đogani kukala je kako sendosta zadužila i da je to ustvari razlog njenog ulaska u „Zadrugu“! Luna je jednom prilikom izjavila da je dužna 25.000 evra napolju, ali nije precizirla za šta.

Kupite SCANDAL! Ispovest Đorđa Davida: MNOGI POZNATI SU ZARAŽENI KORONOMI LEŽE SA MNOM U BOLNICI! NIJE FER DA TO KRIJU! Ucene i reketiranje: DRAGANI I TONIJU OTIMAJU DVORAC! GAGI JE OGORČEN NA LUNU POKVARILA MU PLAN DA UZME PARE! (VIDEO)

Aca Lukas otvorio DUŠU: „Sve OVO grozno deluje na mene, ali jedno mi NAJVIŠE SMETA!“

Draganu i Eda SMUVAO Pavle?!? Zilha NIJE HTELA više dece sa Edom!

Luna Đogani slagala?!

Anabela sa druge strane tvrdi da je pre rijalitija nastupala punom parom i zarađivala novac. Kako bi se potvrdili ovi navodi, Blic.rs pozvao je Anabelinog menadžera, Sašu, koji joj uglavnom ugovara nastupe po Makedoniji.

– Ne smem puno da pričam, ali dok smo ona i ja radili pre rijalitija nastupala je non-stop. Sve je išlo kako treba. Skoro je trebala da ima nastup u Ilindenu. Kada god je nastpala klubovi su bili puni i uvek se kupovala karta više. Cena njenog nastupa iznosi od 1.000 do 1.500 evra, zavisi od prostora u kom peva – rekao je menadžer Saša za „Blic“.

Lunin menadžer, Saša Đurić, odlučio je da otkrije da li je tačno da se Đoganijeva zbog karijere zadužila 25.000 evra.

– I ako je bila nešto dužna, ona je to sve do sada kroz nastupe vratila. Njena majka Anabela je u dogovoru sa mnom sve pripremala oko njene karijere kako bi sve bilo na vrhunskom nivou. Pratila je kako svetske zvezde nastupaju i želela da tako i Luna izgleda. Kada je izašla iz „Zadruge“ Luna je sarađivala sa najboljim autorima na ovim prostorima. Sve što je zarađivala ona je uložila u karijeru – rekao je Saša i dodao da su morali sve zakazane nastupe da otkažu zbog rijalitija.

– Imala je mnoge zakazane nastupe u narednom periodu, ali smo zbog „Zadruge“ pomerili. Ni ona, ni ja nismo u tom slučaju na gubitku, jer se uvek neko od pevača sa kojim sarađujem nađe kao zamena i svi nastupi se klizno pomere. Dokle god sam morao da ispoštujem ljude za nastupe koji nisu mogli da se otkažu, mi smo pomerali ulazak u „Zadrugu“. Tako je nastupala u Švedskoj u subotu, da bi u nedelju već ušla u rijaliti – izjavio je Đurić za „Blic“.

Luna Đogani krije prave namere?

Nakon rijalitija i kada se stiša situacija oko korona virusa planira da nastavi da sarađuje sa Lunom.

– Na kraju je njen ulazak u rijaliti bio pravi potez. Pevači i ovako sada ne mogu da nastupaju zbog korona virusa, te tako ona u rijalitiju ima mogućnost da ispromoviše dva dueta, a da pritom ne izgubi napolju nikakav novac od nastupa.

Kada je reč o ceni nastupa Lune Đogani, u medijima se šuškalo da nastupi iznose 3.000 evra, što Saša nije ni potvrdio, a ni demantovao.

– Mi smo išli i na prodaju karata, ali i na ugovorenu cenu. Otprilike je tako neka cena bila, nekad iznad, nekad ispod. Bilo je mnogo sabotiranja i to se zna. Ali ono što mogu da garantujem je da je Luna devojka koja gledamo samo sebe i svoju karijeru. Ulaže koliko god može kako bi bila što kvalitetnija.

Luna Đogani: „Pocrkali bi od gladi, da ja nisam išla u rijaliti“

Luna je u „Zadruzi“ spomenula kako bi cela porodica „pocrkala od gladi„ da ona nije ušla treću sezonu rijalitija, kao i to da je dužna 25.000 evra.

– Ja sam očajna. Da sam znala šta će da bude ne bih ušla, bolelo bi me d**e i za Marka i za Jelenu. Nek rade šta hoće, nek budu zajedno, veruj mi. A s druge strane da nisam ušla pocrkali bi svi, umrli bi. Ušla sam u dugove 25.000 evra, kako da vratim, od čega – rekla je Luna.

Pevač Đole Đogani odlučio je da demantuje Anabelinog menadžer. On tvrdi da Bukva peva za 300 evra.

– Anabela samo prodaje priče, a na terenu je potpuno drugačije. Da je dobro zarađivala od nastupa ne bi ona sigurno ušla u rijaliti. Znate li koliki je njen honorar? Ona u Makedoniji nastupa za 300 evra. Ima nastupe, samo da bi se reklo, a cifra uopšte nije velika kao što ona priča – rekao je Đole Đogani za „Blic“.