Da li je ovo realno? Pogledajte transformaciju naših poznatih pevačica! (FOTO)

   Uporedite slike i procenite da li im se trud isplatio!

Da li je ovo realno? Pogledajte transformaciju naših poznatih pevačica! (FOTO) Da li je ovo realno? Pogledajte transformaciju naših poznatih pevačica! (FOTO)
Celebrity
Da li je ovo realno? Pogledajte transformaciju naših poznatih pevačica! (FOTO)

   Uporedite slike i procenite da li im se trud isplatio!

Poznate pevačice pre i posle operacije često budu neprepoznatljive. Međutim, ako se zahvati rade sa merom, rezultat može biti fantastičan. Javna je tajna da pojedine zvezde sa domaće estrade priroda nije obdarila preteranom lepotom. Da bi dostigli visoke standarde koje nameću mediji, one se odlučuju na drastične zahvate kojim u potpunosti menjaju svoju fizionomiju. Najčešće, tokom jedne posete hirurgu, sređuje se više stvari na licu ili telu.

Sa druge strane, nekima je dovoljna minimalna korekcija kako bi izgled doveli do savršenstva. Operacija nosa, povećanje usana ili smanjivanje podvaljka kod nekih su dovoljni za promenu ličnog opisa. Estetske operacije su danas svakodnevna pojava, a bol koji se javlja nakon njih većina brzo zaboravi. Da nije tako, teško da bi se odlučili za svoju sledeću intervenciju.

Otvoreno o operacijama

Maja Berović o svojim estetskim operacijama priča bez snebivanja. Popularna pevačica čiju publiku uglavnom čine mladi, kaže da su joj hirurški zahvati povećali samopouzdanje. Maja je sada zadovoljna svojim odrazom u ogledalu, a to se primećuje i na sceni. Razlika u njenom izgledu pre i posle operacija je velika, a Maja je sredila usne i nos. Lepota i nesvakidašnja boja njenih očiju tek je sada došla do punog izražaja. Uz moderan stajling i adekvatnu frizuru, Maja je danas jedna od najboljih cica sa estrade, a njene stare fotke su za nevericu.

Poznate pevačice pre i posle operacije

Pevačica Emina Jahović otvoreno je govorila o tome da je svojevremeno operisala nos. To je, kako kaže, uradila iz zdravstvenih razloga. Mnogi su sumnjičavi u vezi sa ovom njenom izjavom i smatraju da je u pitanju bio zahvat iz estetskih razloga. Tim povodom, Emina se oglasila i na Tviteru: Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila ni jednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvek razvijale pa sam morala da sačekam. Što sam učinila u 21. godini – napisala je ona.

Poznate pevačice pre i posle operacije

Činjenica je da je Emina i pre operacije bila lepa, ali mnogi primećuju da je iz godine u godinu sve atraktivnija. Njenoj harizmi nisu odoleli ni uticajni muškarci poput pevača Mustafe Sandala i milijardera Sadetina Sarana.

Poznate pevačice pre i posle operacije – Nikolija i Anastasija

Nikolija je ćerka naše folk dive Vesne Zmijanac. Budući da je od nje nasledila talenat za muziku, odlučila je da svoju karijeru gradi baš u toj branši. S obzirom na to da je estrada surova i ne dopušta falinke, Nikolija je odlučila da malo poradi na svom izgledu. Vitka figura i zetegnuto telo Nikoliju su krasile oduvek, ali svojim licem nije bila preterano zadovoljna. Zbog toga, korigovala je nos i jagodice. Poprsje je takođe povećala za nekoliko brojeva, a njeni obožavaoci smatraju da joj silikoni odlično stoje. Nikolija je poznata i po tome što voli da ekspirementiše šminkom i frizurom, tako da i to u velikoj meri utiče na njenu transformaciju.

Poznate pevačice pre i posle operacije

Svi će se složiti da je Rada Manojlović jedna od najlepših i najzgodnijih pevačica mlađe generacije. Mnogi se iznenade kada saznaju da je za njen fenomenalni izgled delimično zaslužna i savremena medicina. Stare fotografije otkrivaju da je Rada nekada imala krive zube i tanku gornju usnu, ali uz malu korekciju, sada ima savršen osmeh.

Nije lako nositi teret slave svojih roditelja. Kada vam je majka jedna od najvećih folk-zvezda Balkana, pritisak je posebno velik. Anastasija Ražnatović krenula je stopama svoje majke. Pre nego što je odlučila da se posveti pevanju, potrudila se da ispravi sitne nepravilnosti na licu i telu. Manji nos, a punije usne primetne su na svim fotografijama. Pre zahvata, Anastasija je ličila na svog pokojnog oca, Željka Ražnatovića Arkana, dok sada više podseća na Cecu.

Poznate pevačice

Čitajte VIP radar! Od nas nema skrivanja, mi pronađemo sve što poznati žele da zataškaju! Koje još poznate pevačice pre i posle operacije izgledaju potpuno drugačije, pogledajte ovde.