Pozirala gola u mrežastim čarapama - Nataša Bekvalac pokazala čime raspolaže! (FOTO)

   Pevačica privukla pažnju!

Pozirala gola u mrežastim čarapama - Nataša Bekvalac pokazala čime raspolaže! (FOTO) Pozirala gola u mrežastim čarapama - Nataša Bekvalac pokazala čime raspolaže! (FOTO)
Foto: Ivan Vućićević
Celebrity
Pozirala gola u mrežastim čarapama - Nataša Bekvalac pokazala čime raspolaže! (FOTO)

   Pevačica privukla pažnju!

Nataša Bekvalac zaboravila suknju!

Nedavno je organizovan Music Awards Ceremony (MAC2020), gde su naše poznate ličnosti dobijale nagrade za postignut uspeh u muzičkom svetu u protekloj godini. MAC je organizovan drugu godinu zaredom i okupio je najveće muzičke zvezde iz čitavog regiona. Nataša Bekvalac je prošle godine obeležila ovaj događaj svojim spektakularnim nastupom. Međutim, ovaj put je došla da uživa u nastupima svojih kolega i koleginica.

Džej završio u bolnici! Ovog puta nije alkohol!

Vrela Aleksandra Prijović pokazala gaćice! I to dok Filip nije gledao!

Instagram Slobe Radanovića – Ovoliki seksepil dugo niste videli!

– Mnogo mi je lakše zato što sam prošle godine bila pod strašnim pritiskom, imala sam petominutni nastup koji je bio kompleksan, komplikovan i rizičan. Ove godine dolazim da se družim sa svojim kolegama i uživam u nastupima drugih izvođača – izjavila je Nataša Bekvalac za medije.

Nataša Bekvalac je privukla pažnju prisutnih jer se pojavila samo u sakou. Neko bi rekao da je zaboravila haljinu, a da sve bude gore, pogrešno je zakopčala sako. Tako nam je pokazala da je maltene gola i da ima samo mrežaste čarapice do grudi!

Nataša Bekvalac

Foto: Ivan Vućićević

Ali da se ne lažemo, mala plava super izgleda, a mi jedva čekamo njen njen solistički koncert tom istom mestu.

Nataša Bekvalac

Foto: Ivan Vućićević