Posle pomirenja Ana Sević se sa ćerkom preselila kod dečka - Svadba na pomolu?!

   Ponovo srećni u ljubavi?!

Posle pomirenja Ana Sević se sa ćerkom preselila kod dečka - Svadba na pomolu?! Posle pomirenja Ana Sević se sa ćerkom preselila kod dečka - Svadba na pomolu?!
Celebrity
Posle pomirenja Ana Sević se sa ćerkom preselila kod dečka - Svadba na pomolu?!

   Ponovo srećni u ljubavi?!

Nakon što se nedavno pomirila sa svojim dečkom Danijelom Nedeljkovićem, Ana Sević se sa ćerkicom Lorenom i zvanično preselila u njegov stan.

Ana Sević planira da stane na ludi kamen?!

– Iako je Danijel od samog početka insistirao da žive zajedno, Ana nije bila za to, ali je na kraju pristala. Prenela je sve neophodne stvari, pa su kao prava porodica proslavili i Uskrs. Koliko znam, u planu je i svadba, ali ne žele da žure, lepo im je ovako, a kada se sve vrati u normalu, napraviće veselje i okupiti prijatelje. Ana zaslužuje da bude srećna nakon svega što je preživela u braku sa Darkom Lazićem, a Danijel je pravi čovek za nju – kaže Anin prijatelj za SVET.

Podsećamo, Ana Sević se nedavno pomirila sa svojim izabranikom Danijelom Nedeljkovićem. U medijima su se pojavile spekulacije da je razlog njihovog rastanka bio to što Danijel nije hteo da se ženi.

PROČITAJTE JOŠ: Katarina Grujić mogla da UMRE greškom lekara! Gangrena slepog creva joj umalo došla glave!

PROČITAJTE JOŠ: David PRETUKAO Anu?! Udario je, gurnuo i raspalio u glavu – Pobegla, neće POLICIJU!

PROČITAJTE JOŠ: Srpska manekenka prolazi kroz pakao – ZAROBLJENA u Indiji sa još 50 SRBA! „Plašim se, ovde je lov na belce!“

Nedavno ih je ekipa “Paparazzo Lov”-a uhvatila dok su zajedno kupovali u prodavnici koja prodaje opremu za kuću. Mnogi su posumnjali da zaljubljeni par uređuje dom u kom će zajedno živeti. Međutim, Ana i njen izabranik se nisu oglašavali kako bi potvrdili ili demantovali ove glasine.

Ana Sević odgovorila je na komentar bivšeg muža Darka Lazića da ga je prva prevarila na svoj način.

– Ja nisam neko ko priča o privatnom životu i to potencira, iako tako ne deluje. Piše se svašta, ali ja nikada ništa nisam demantovala – rekla je Ana u “Premijeri”.

Sevićeva je istakla da je sada srećna u vezi, ali je imala pauzu sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem.

– Nismo bili zajedno, napravili smo kraću pauzu. Eto, treba čoveku nekada da se iskristališu neke stvari. To što je uradio za rođendan bilo je neočekivano, bila sam bez teksta i postidela se, zahvalna sam na svemu što imam – istakla je Ana Sević.