Pevačica održava S*KSI LINIJU - Zvezda Granda OVAKO zateže G*ZU! (FOTO)

   U kondiciji je!

Pevačica održava S*KSI LINIJU - Zvezda Granda OVAKO zateže G*ZU! (FOTO) Pevačica održava S*KSI LINIJU - Zvezda Granda OVAKO zateže G*ZU! (FOTO)
Celebrity
Pevačica održava S*KSI LINIJU - Zvezda Granda OVAKO zateže G*ZU! (FOTO)

   U kondiciji je!

Svi da se ugledamo na popularnu pevčicu! Nadica Ademov je rešila da se ne upropasti dok je u karantinu, pa zbog toga svakodnevno vežba, a u to smo se uverili kada je ekipa magazina SCANDAL! posetila njenu rodnu kuću u Subotici gde se smestila čim je počelo vanredno stanje.

Nadice su se odrekli roditelji zbog ljubavi sa starijim!

Pevačica je  dospela u žižu javnosti dospela kada vest da su se roditelji odrekli Nadice Ademov zbog ljubavi sa 14 godina starijim Daliborom Stanojevićem, koji ima troje dece i dva braka iza sebe, a koji je čak završio i iza rešetaka.

To je bilo pre nego što je stupila u vezu sa Nenadom Paunkovićem, sa kojim se prošlog leta i verila, ali do svadbe ipak neće doći.

PROČITAJTE JOŠ: Merima Njegomir pobegla iz izolacije! Briga je za policiju! (PAPARACO FOTKE)

PROČITAJTE JOŠ: Stanija nikad VRELIJA! Sevnula G*ZA na izvol’te – Nije za one sa slabim srcem! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ: Ana Sević se bacila na čišćenje! Uhvaćena na delu – Sve leti iz kuće! (PAPARACO FOTKE)

– Istina je to što se pisalo, ali sada sam u dobrim odnosima sa svojim roditeljima. Sada je sve u najboljem redu – rekla je jednom prilikom Nadica, koja je i u idućoj značajnoj vezi doživela ljubavni krah.

Mladić je pevačicu zaprosio tako što ju je poveo na let helikopterom iz koga je zatim na livadi videla ogroman natpis sa pitanjem da se uda za njega.

– Nisam više verena. Ne bih da otkrivam razloge zbog kojih smo se rastali, neka to ostane između nas – izjavila je ona pa nastavila:

– Mogu samo da kažem da je na tu odluku dosta uticala daljina – zaključila je ona za Blic.