Ovo krije Željko Joksimović - Otkrivamo šest stvari iz njegovog života koje niko nije znao!

   Ne biste ni pretpostavili!

Ovo krije Željko Joksimović - Otkrivamo šest stvari iz njegovog života koje niko nije znao! Ovo krije Željko Joksimović - Otkrivamo šest stvari iz njegovog života koje niko nije znao!
Celebrity
Ovo krije Željko Joksimović - Otkrivamo šest stvari iz njegovog života koje niko nije znao!

   Ne biste ni pretpostavili!

Malo ko zna da je Željko Joksimović poliglota i da perfektno govori grčki, engleski, ruski, poljski i francuski jezik, a da ih lako nauči pomoglo mu je to što je apsolutni sluhista.

Kuću platio 2,5 miliona evra

Pevač sada živi u vili na Senjaku koja je prethodno pripadala ćerki Miroslava Miškovića Ivani i njenom mužu Goranu Kariću. Uređena je i opremljena po najvišim standardima, a okružuje je dvorište od čak 20 ari, što je za Senjak ogromna površina. Za novi lukuzni dom Joksimović je dao čak 2,5 miliona evra i nije zažalio.

Željko je bio u ozbiljnoj vezi sa pop pevačicom Svetlanom Cecom Slavković, a nakon nje zaljubio se u Leontinu Vukomanović, sa kojom je proveo četiri godine. Oni su poslovno sarađivali i neko vreme živeli u njenom stanu, ali su se često i raspravljali. Raskinuli su zbog voditeljke Adrijane Čortan, sa kojom se zabavljao do 2008. godine. Neki su ga čak povezivali sa Svetlanom Cecom Ražnatović i Romanom Panić, ali te priče su ostale na nivou trača.

PROČITAJTE JOŠ: SVET GOSSIP donosi! Luna zvala policiju u pomoć! Anabela je tuče godinama! Edo ima i treću, Dragana i Zilha nemaju pojma! Rada trudna!

PROČITAJTE JOŠ: Konačno otkriven pravi razlog raskida Milice Todorović i Petra Strugara – OVO je bio glavni problem!

PROČITAJTE JOŠ: Sloba i Jelena se SVAĐALI svaki dan! Razdvojili se da se OHLADE!

Harmoniku je počeo da svira sa pet godina, a kasnije je upisao Fakultet muzičke umetnosti, koji nikad nije završio. To mu nije smetalao da nauči da svira čak 14 instrumenata.

Željko je navučen na motore

Iako deluje veoma mirno, Željko očito voli da oseti adrenalin u krvi, pa je veliki fan harli dejvidson motora. Priznao je da ga brzina inspiriše i da posle vožnje motora ima najviše elana za rad, a kreativnost mu je na vrhuncu.

Nakon tri godine zabavljanja 2011. godine verio je Jovanu Joksimović, a samo par dana nakon toga, ona ga je ostavila i vratila mu prsten. Ubrzo su se pomirili i već naredne godine venčali na Maldivima. Pesmu Nisam te zbog lepote voleo, posvetio je njoj, i to kada mu je rodila sina Kostu. Kasnije su dobili i bliznakinje Srnu i Anu.