Otkrivamo gde su i šta rade junaci serije Anđeo osvete!

   Obožavali ste glavne aktere ovog ljubavnog trougla!

Otkrivamo gde su i šta rade junaci serije Anđeo osvete! Otkrivamo gde su i šta rade junaci serije Anđeo osvete!
Celebrity
Otkrivamo gde su i šta rade junaci serije Anđeo osvete!

   Obožavali ste glavne aktere ovog ljubavnog trougla!

Da li ste se pitali šta se dešava sa glavnim akterima serije Anđeo osvete?

Mada je obilovala nelogičnostima, telenovela Anđeo osvete, snimana tokom 2013. i 2014. godine, smatra se jednim od poslednjih velikih hitova produkcijske kuće Telemundo. Glavne uloge igrali su Gabi Espino, Karlos Ponse i Aron Dijaz, a naša publika pratila je ovaj projekat na nekoliko lokalnih televizija, kao i na kablovskom kanalu Pink Soap. Čak i ako niste gledali seriju Anđeo osvete, glavnu trojku sigurno znate iz drugih telenovela, budući da su svi velike zvezde. Mi smo istraživali gde su Gabi, Karlos i Aron danas, gotovo šest godina nakon završetka sage u kojoj su bili deo ljubavnog trougla, koji je osmislio scenarista Hose Ignasio Valensuela.

Gej ikone turskih serija

Marina Visković posle raskida priznala: I dalje sam tužna, od prijateljica tražim savete!

 JALA I BUBA URLALI NA NJU! Karleuša zapomagala: Sklonite me od ovih ČUDOVIŠTA!

Espinova i Ponse su prošle godine ponovo stali zajedno pred kamere i to u mini seriji „Igranje vatrom”, koju je Telemundo snimio u saradnji sa brazilskim Globom. Ovog puta nisu igrali partnere, a uloga zavodnice Kamile zasad je poslednja u Gabinoj karijeri. Ona je nedavno izjavila da će i ove godine nastaviti saradnju sa Telemundom, ali da će to mahom biti voditeljski angažmani. Mediji su nedavno objavili da u porodicu lepe glumice stiže prinova, ali ispostavilo se da nije Espinova ta koja je u drugom stanju, već njena rođaka. Inače, Gabi je već neko vreme u vezi sa portorikanskim manekenom i voditeljem Haimeom Majolom – pisalo se da su raskinuli, ali ispostavilo se da je to bila novinarska patka.

 Glavni glumac serije Anđeo osvete zaprosio voditeljku

Kada je reč o Karlosu, on je nedavno završio snimanje druge sezone serije „Donja”, u kojoj glumi sa Araseli Arambulom, a ruže mu cvetaju i na privatnom planu. On je pre nekoliko dana zaprosio voditeljku Karinu Bandu i to tako što joj je ubacio prsten u čašu sa pićem, a potom čekao njenu reakciju kad je podigao svoju čašu radi zdravice. Sve je snimio i okačio na svoj Instagram, a ubrzo se oglasila i Karina, rekavši da će 2020. biti najbolja godina u njenom životu. Interesantno je da su Karlos i Karina bili u vezi godinu dana, ali su raskinuli u aprilu prošle godine. Ipak, istakli su da su ostali u prijateljskim odnosima – nastavili su da se viđaju, a prijateljstvo je očigledno (ponovo) preraslo u ljubav.

Podsećamo, Ponse je bio u braku od 1997. do 2010. godine i to sa Veronikom Rubio, s kojom je dobio dva sina – Đankarla i Sebastijana. Bivši supružnici su 2003. godine u Rusiji usvojili dve bliznakinje, Sijenu Natašu i Savanu Alu. Nažalost, taj brak je pukao 2010. godine i to zato što se Ponse upustio u vezu sa koleginicom Himenom Duke, s kojom je kasnije glumio upravo u seriji „Anđeo osvete”.

Zavodnika serije Anđeo osvete gledaćemo opet na malim ekranima

Treći junak te telenovele, seksepilni Aron Dijaz, prošle godine je igrao u Telemundovom rimejku kolumbijske telenovele „Ružna Beti” – bio je najbolji prijatelj glavnog junaka. Pre nekoliko dana je potvrđeno da napušta Telemundovo okrilje i vraća se u Televisu, gde će pod producentskom palicom Karle Estrade zaigrati u rimejku telenovele „Pravo na ljubav”. Međutim, zasad nije poznato da li će biti glavni junak, koga su u prethodnim verzijama igrali Rene Strikler i Vilijam Levi, ili će se pak naći u koži nekog drugog lika. Podsećamo, Dijaz je u srećnom braku sa koleginicom Lolom Ponse, s kojom ima dve ćerke, a njih dvoje su nedavno otvorili kanal na Jutjubu, na koji kače snimke iz svakodnevnog porodičnog života.