Otac Milice Todorović BESAN! Strugar se nije poneo kao DOBAR čovek!

   Sad tata neće pomirenje!

Otac Milice Todorović BESAN! Strugar se nije poneo kao DOBAR čovek! Otac Milice Todorović BESAN! Strugar se nije poneo kao DOBAR čovek!
Celebrity
Otac Milice Todorović BESAN! Strugar se nije poneo kao DOBAR čovek!

   Sad tata neće pomirenje!

Kada je otac Milice Todorović saznao da njegova ćerka i Petar Strugar kače iste pesme na Instagram, te da se opet čuju i dopisuju, kao i da postoje naznake da će se pomiriti, mnogo se razbesneo, piše SCANDAL! u novom broju!

Neću da se moja ćerka miri sa tim glumcem!

– Micin tata je baš razočaran u Strugara – započinje izvor SCANDALA! i dodaje:
– Mnogo ga je zavoleo, a on je ostavio Milicu preko noći i to je čoveka baš zabolelo! Rekao je da više za njega neće ni da čuje jer se prema njegovoj mezimici nije poneo kao dobar čovek. Baš ga to boli i vređa, a Milica mu je svetinja. Brine se za nju jer je svi samo koriste, ona je dobra duša, ima veliko srce i zato uvek nagrabusi – otkriva izvor SCANDALA! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Ivana Krunić se hladi od Čolaka u VRUĆIM pantalonicama!

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Golubović PRAVI BEBU sa novim dečkom!

PROČITAJTE JOŠ: Luna ga VARALA sa Gastozom, dok je Marko ČEKAO u kolima?

– Stalno ponavlja Milici: On da je neki frajer, držao bi te kao malo vode na dlanu! Čuj, smetaju mu mediji, pa i on je glumac, šta kao nije čuo za novine! Neću da te vidim suzu da pustiš zbog njega! Kakav je to način, ostavi te, pa te zivka! Ti, ćerko kako hoćeš, ali mislim da ne valja da se vraćaš na staro – prepričava naš izvor i nastavlja:

Raskid Milice Todorović i Petra Strugara

– Milica se nećka oko pomirenja, ali voli još Petra. A i njen tata će popustiti, pa on je rekao kad je upoznao Petra da želi unuče od njega! Čak je naglasio da ne mora ni da se ženi s Milicom, samo mu je bilo važno da njegova mezimica zatrudni – završava izvor SCANDALA!.

Milica uvredila Kebu! Pevač besan kao ris!

Iako je Milica htela samo da se našali kada je snimila video na kom ocu iscrtava obrve i to okačila na Instagram uz komentar da joj je tata isti Keba. Međutim, Kebu to nimalo nije nasmejalo, naprotiv. Baš se uvredio, pa je rekao: Šta ta mala ima da me ismeva, kakav je to način?! Nisam ja ničiji predmet sprdnje, a kamoli te popišulje! Sramota!