Marija Šerifović spasila oca BEDE! Plaća mu STAN i daje DŽEPARAC!

   Stigla je presuda!

Marija Šerifović spasila oca BEDE! Plaća mu STAN i daje DŽEPARAC! Marija Šerifović spasila oca BEDE! Plaća mu STAN i daje DŽEPARAC!
Celebrity
Marija Šerifović spasila oca BEDE! Plaća mu STAN i daje DŽEPARAC!

   Stigla je presuda!

Otac Marije Šerifović godinama se sudi sa bivšom ženom Vericom oko kuće u Kragujevcu iz koje je izbačen. No, sada je stigla presuda u njegovu korist, donosi aktuelni broj Sveta.

Otac Marije Šerifović pobedio na sudu!

– Rajko je dobio rešenje da može da se vrati u kuću, ali zbog Marije je odlučio da ostane podstanar. Ne želi da iseljava Vericu zbog ćerke, koja mu već godinama pomaže. Presudilo je to što ga je Marija zamolila da to ne čini. Kada su se razveli, Verica je izbacila Rajka uz pomoć policije, optuživši ga da je fizički maltretira. Rajko je zbog toga bio čak i u pritvoru. Nakon toga je dobio zabranu prilaska kući u kojoj ona živi, iako je pola kuće njegovo. Marija mu od tada plaća stan kako ne bi bio na ulici, ali on je tužio Vericu i sada dobio pravo da može da koristi svoj deo – priča izvor za Svet i dodaje.

– Bez obzira što postoje odvojeni ulazi, Rajko i Verica ne mogu da žive zajedno, pa ga je Marija zamolila da ostane u iznajmljenom stanu, koji će ona i u buduće plaćati. Rajko je pristao, ali mu je drago što je isterao pravdu – kaže izvor Sveta.

PROČITAJTE JOŠ: Šijan u vezi sa Veljkovom svastikom? Ostavio verenicu pa se provodi sa Bojanom!

PROČITAJTE JOŠ: Rada PRESTRAVLJENA! Sedela između dva kineza – zaražena korona virusom?

PROČITAJTE JOŠ: Ceca vrti novac i dok sedi u vili! Od ovog biznisa DOBIJA 150.000 evra godišnje!

– Verica mi je otela kuću i izbacila me, a Mara mi pomaže da preživim. Plaća mi stan i daje mi novac, inače bih promrzao na ulici. Mi smo tu kuću zajedno gradili i svakom pripada po trećina. Mariji, Verici i meni, ali eto, ona je odlučila da sama živi tu. Predlagao sam joj da je prodamo i da svako sebi kupi nešto, ali ni za to nije htela da čuje – rekao je svojevremeno Rajko, koji ovog puta nije želeo da komentariše naša saznanja.

– Ne želim da pričam o toj kući. Istina je samo da se sve završilo. Mogu samo da kažem da je moja ćerka kraljica i da je volim najviše na svetu – rekao je otac Marije Šerifović