Osman žestoko isprozivao Ivu - "Sram te bilo, vraticeš se dekici uskoro u krilo!"

   Bez dlake na jeziku!

Osman žestoko isprozivao Ivu - Osman žestoko isprozivao Ivu -
Celebrity
Osman žestoko isprozivao Ivu - "Sram te bilo, vraticeš se dekici uskoro u krilo!"

   Bez dlake na jeziku!

Osman Karić, otac rijaliti učesnika Stefana Karića, opleo je po nesuđenoj snajki Ivi Grgurić na svom Instagram profilu. Poznato je da je Iva bila u vezi sa Stefanom, a nakon raskida utehu je našla u Filipu Đukiću.

Osman opleo po Ivi!

U proteklih nekoliko dana Iva ne prestaje da plače jer je saznala da njen bivši dečko Marinko staje na ludi kamen. Ona ne može da se pomiri sa činjenicom da je on nju preboleo i nastavio dalje. Ova situacija je posebno inspirisala Osmana koji je, kako to obično čini, bez dlake na jeziku izneo svoje mišljenje putem društvenih mreža.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Nole o Koroni: NEĆU DA ĆUTIM O VAKCINAMA! EVO ZAŠTO NEĆU DA SE VAKCINIŠEM! Darijin PRIVATNI ŽIVOT U HAOSU! Mensurov brat: ISTINA O MOJOJ I MININOJ VEZI! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Ivana Krunić besna: „Moji neće da prihvate Baneta! Kažu da je on loš za mene”

PROČITAJTE JOŠ: Miljana zatekla Zolu kako se DROGIRA pred malim Željkom! POTUKLI se pa je reagovala POLICIJA!

– Ne plači Iva, nisi ti kriva, tako to biva kad se previše sniva! Svet se ruši, Marinko se ženi… To su Iva geni, da l’ se pitaš Iva nekad a kako je meni? Sina si mi varala, sa Filipom se k*ra.a, pravila od sebe žrtvu, narod te je video uplakanu, maltene i mrtvu. Lepo si to radila, Stefanovom mukom sladila, „mrzeli te svi za crnim stolom“, Stefana si napravila volom. Sram te i stid bilo, vraticeš se dekici uskoro u krilo! Bog sve vidi, Bog sve zna, možda će i tebi srce on da da. Đavole mali – nije je štedeo Osman.

Podsećamo, Iva je tokom emisije „Pitanja novinara“ saznala da se njen bivši ženi.

– Kada bi saznala da ti je bivši momak veren i da mu smeta što ga spominješ, kako bi reagovala? – glasilo je pitanje, na koje je Iva ostala zaprepašćena.

– Poželela bih mu svu sreću, naravno, ne bi mi bilo svejedno, jer to nešto što smo mi pričali, malo mi je neprijatno zbog Filipa, ali je nešto najlepše što mi se desilo. Volela bih da popričamo, a ja nemam nadu da se pomirimo, ovo može biti da je istina, jer je on u ozbiljnoj vezi. Je l’ to istina ili nije istina? Ne bi mi bilo svejedno, ne bi mi bilo drago. Ja sam se izjasnila ovde da jednostavno još nisam neke stvari završila emotivne, ne bi mi bilo svejedno, ali mu želim svu sreću, jer je on to zaslužio. On je predivna jedna osoba, meni je bitno da je on srećan – rekla je Iva.