Novak Đoković u borbi protiv KORONE! Neću da ĆUTIM o VAKCINAMA!

   Štiti porodicu

Novak Đoković u borbi protiv KORONE! Neću da ĆUTIM o VAKCINAMA! Novak Đoković u borbi protiv KORONE! Neću da ĆUTIM o VAKCINAMA!
Celebrity
Novak Đoković u borbi protiv KORONE! Neću da ĆUTIM o VAKCINAMA!

   Štiti porodicu

Kada je Novak Đoković javno rekao da ne želi da primi vakcinu protiv virusa covid 19, digla se velika prašina kako kod nas u Srbiji, tako i svuda u svetu!

BRITANSKA ŠTAMPA NAPALA NOVAKA!

Posebno ga je na zub uzela britanska štampa optuživši ga da je maltene antivakcinaš, a to su povezali i sa objavama Noletove supruge Jelene koja je objavila video jednog profesora na Instagramu, a koji priča da je možda 5G mreža povezana sa širenjem korona virusa.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Ovo krije od Bobe: BRENA NOĆU IZVODI RITUALE! Anabela i Luna PRE ZADRUGE NAPRAVILE TAJNI PLAN! TANJI SAVIĆ MUŽ ODUZEO DECU! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Luna NE VOLI Marka! Priznala Gastozu da je ON PRAVI!

PROČITAJTE JOŠ: Darko Lazić, zbog zdravlja SINA, prekršio ZAKON!

– Novak se povodom vakcina oglasio jer smatra da su to veoma važna i delikatna pitanja o kojima ne sme da se ćuti. Prosto, i Jelena i on oduvek propagiraju i slobodu govora i izbora, a posebno kada je reč o ovome jer vlada opasna pandemija – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

NOVAK HOĆE JAVNU RASPRAVU O VAKCINI

– Naravno, njegova izjava je odmah dočekana na nož jer je okarakterisan kao antivakser što nema veze sa istinom. Nole jedino želi da bude dobro upućen u sve što se tiče vakcinacije protiv kovida budući da se na toj vakcini i dalje radi i nije poznato da li će postojati neke nus pojave, kao i kakve će one biti. Samo iz tih razloga on se javno oglasio ne sugerišući da li je nešto dobro ili ne. Jedino je kao javna ličnost čije stavove poštuju milioni, želeo da pošalje poruku koliko je važno da se o eventualnoj vakcinaciji protiv kovida mora govoriti javno i transparentno – objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:

NOVAK SAMO ŽELI NAJBOLJE ZA PORODICU!

– Takođe treba imati u vidu da Novak i Jelena imaju dvoje male dece, a da je korona virus koji je i dalje mnogim stručnjacima u svetu nepoznanica. Tačnije, nije dovoljno ispitan. Iz dana u dan po medijima se pojavljuju različita mišljenja stručnjaka i prosto je normalno da svi budu oprezni kada je reč o tim vakciniama, pa je samim tim i Novak kao uzoran otac i te kako oprezan. On samo želi da uradi najbolju stvar za sebe, svoju porodicu i decu, te da s tim u skladu i u javnost pošalje pravu poruku koja je jedina dobra za sve ljude – objašnjava izvor SCANDALA! i nastavlja:

– Imajte u vidu i da je Nole sportista, njegovi mečevi su zahtevni, treninzi takođe. On i zbog sebe samog mora dobro da se informiše o vakcini kako bi bio siguran da neće imati neke nus pojave koje će eventualno loše uticati na njegovo zdravlje i izdržljivost. On je alergičan i na gluten, godinama se hrani po specijalnim uputstvima nutricionista, tako da svi moraju da razumeju njegovu brigu i potrebu da se o svemu podrobno informiše. Nema govora o tome da je Nole antivakser i da propagira izbegavanje svih vakcina, to prosto nije tačno. Njemu je jedino bitno da pre eventualne vakcinacije bude potpuno siguran da vakcina protiv korone neće uticati na njegovo zdravlje, te da neće imati nikakve komplikacije, kako on, tako ni bilo ko drugi na ovom svetu.