Nina je prošla kroz pakao - "Gurali su je, unosili su joj se u lice!" Isplivala surova istina o porodici Đogani!

   Luna je izdrzavala Gagija i Ninu!

Nina je prošla kroz pakao - Nina je prošla kroz pakao -
Celebrity
Nina je prošla kroz pakao - "Gurali su je, unosili su joj se u lice!" Isplivala surova istina o porodici Đogani!

   Luna je izdrzavala Gagija i Ninu!

Nina Đogani, mlađa ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, ovih dana često se pominje u „Zadruzi 3“, gde se trenutno nalazi ostatak njene porodice.

Nina Đogani u žiži interesovanja nakon izjave Marka Miljkovića da je Anabela nemarna majka!

Nina je još uvek maloletna u žiži interesovanja se našla kada je Marko Miljković izjavio da je majka Anabela često ostavljala gladnu i bez dinara. Zatim je istakao da je ona nemarka majka i da se ne brine dovoljno o svojoj petnaestogodišnjoj ćerki.

Javnost je upoznata sa životom Lune Đogani, ali o Nini Đogani se do sada nije pisalo.

Nina Đogani je rođena 2005. godine, a nakon razvoda Anabele i Gagija, često je boravila kod oca, iako je pevačica dobila starateljstvo nad ćerkama. Njena škola se nalazila u blizini Gagijevog stana na Vidikovcu. Anabela je jednom prilikom otkrila da je Nina doživljavala vršnjačko nasilje u školi.

PROČITAJTE JOŠ: Sanja ŠUTNULA Matoru zbog Lune! Matora: „Sanji, ipak, fali ONA STVAR!“

– Kada sam ja imala problem sa mojom ćerkom, ja sam se obratila školi. Pogrešila sam što nisam roditeljima. Mnogi roditelji nisu u stanju da prihvate da im deca prave probleme i da su nasilnici. Išli su za mojom kćerkom i dobacivali joj: „Majka ti je ovo, otac ti je ono…“. Gurali su je, unosili su joj se u lice – ispričala je jednom prilikom Anabela.

Potom je Anabela u Zadruzi istakla da je Nina bila maltretirana i zbog Luninog učešća u rijalitiju i da su joj deva u školi pokazivala njene intimne snimke.

– Tek sad kad je Nina počela da doživljava panične napade sa psihologom u razgovoru je rekla šta joj se dešavalo, da su joj deca pokazivala slike i snimke Lunine intimne akcije – rekla je Anabela Gagiju tokom jučerašnjeg dana.

Međutim, Nina se nakon toga prvi put oglasila u medijima i iznela svoju stranu priče.

Nina surovo iskrena!

– Nije istina da sam ja imala panične napade zbog Lune. Imala sam panični napad kada smo išli da gledamo horor, Luna, Marko, moj dečko i ja. Tu noć sam dobila panični napad jer me je toliko uzrujao taj film da nisam mogla da spavam celu noć, a onda je ispalo kao da ja imam panični napad zbog nje. Jesam ja nekad bila uznemirena i plakala zbog svega, ali ti moji panični napadi su bili zbog tog horora, bio je stvarno užasan. Luna je sve vreme bila sa mnom, kao i moja mama. Nemam više problema sa tim, stvarno – rekla je Nina za Pink.rs.

Javnost se podelila kada je saznala da je maloletna Nina u januaru ove godine otputovala na Tenerife sa dečkom Lukom, koji ima  18 godina. Mnogi su osudili Gagija i Anabelu što su joj dozvolili da otputuje sa dečkom u daleku zamlju. Međutim, pevačica je istakla da ne vidi ništa sporno u tome.

PROČITAJTE JOŠ: Nina Đogani presudila! KO LAŽE – Anabela ili Marko! Apsolutna neistina, te pare…

– Ne želim od toga da pravim neku priču, upućena sam u to gde sam pustila dete. Ona je u sigurnoj porodici i tamo je sa dečkom. Njegova tetka je s njima, oni su u vezi godinu dana i ja imam puno poverenje u svoje dete. Nina je divna devojka koja vodi normalan život. Ona ne voli da se eksponira. Gagi bi je, takođe, sasvim sigurno podržao u tome – rekla je tada Anabela za „Kurir“.

Gagi Đogani je u „Zadruzi“ priznao da je Ninu i njega svojevremeno izdržavala Luna, nakon uspeha koji je postigla učešćem u rijalitiju.

View this post on Instagram

#smile #lunadjo #zadruga3

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

– Nina je bila non-stop uz mene. Luna je davala novac za nas, to je bilo za mene i moje dete. Anabela nije bila tu tri godine. Tri godine sam bio uz Ninu – rekao je Gagi pre nekoliko dana.

Ona trenutno živi sa Andrejem Atijasom, Anabelinim bivšim mužem, i sestrom Blankicom, koju je Anabela dobila u braku sa Andrejem.

Nina je u intervjuu za Pink.rs takođe otkrila da Anabelina i Gagijeva prepucavanja često idu preko njenih i Luninih leđa, ali je i navela da nije tačno da ju je majka ostavljala gladnu i bez novca.

PROČITAJTE JOŠ: Marko otkrio: Anabela ima LJUBAVNIKA! Uskoro će sve ispričati!

– Iskreno, ja mislim da je Luni trenutno sada najteže, jer ja znam kakvi Gagi i Anabela znaju da budu. Naši roditelji se ponekad svađaju preko nas i očekuju da mi budemo drveni advokati. Mama i tata su u nekim stvarima 100% u pravu ipak, a Luna bi trebalo da spusti malo loptu i da se izdigne iznad situacije. Malo me njeno ponašanje ponekad nervira… U pravu je za neke stvari, a za neke stvari ne. Jedino što zameram našim roditeljima je što nekad idu preko nas kada su njihove svađe u pitanju – poručila je Nina.

– Marko laže! Moja mama mene nikad ne bi ostavila bez para, te pare koje je Marko meni doneo jesu pare koje je ona ostavila kod Pečenice da se meni donesu. Trebalo je da ja odem po te pare i nisam znala kako da mi neko donese te pare. Molila sam Iliju da mi nekako dostavi te pare. To nisu Markove pare, ja sam Lunu zamolila da mi se te pare donesu i ona je poslala Marka. To su te pare koje je mama ostavila za mene i koje je on meni doneo – rekla je Nina Đogani.