Nikolija u KARANTINU uradila nešto NEVIĐENO! Čeka se Reljina REAKCIJA!

   Potpuna transformacija

Nikolija u KARANTINU uradila nešto NEVIĐENO! Čeka se Reljina REAKCIJA! Nikolija u KARANTINU uradila nešto NEVIĐENO! Čeka se Reljina REAKCIJA!
Celebrity
Nikolija u KARANTINU uradila nešto NEVIĐENO! Čeka se Reljina REAKCIJA!

   Potpuna transformacija

Nikolija se transformisala do neprepoznatljivosti!

Pevačica Nikolija Jovanović odlučila je da napravi potpunu transformaciju. Ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se primeti njena nova frizura.

PROČITAJ JOŠ! Sara Reljić napala koleginicu! „Ovamo priča o Bogu, a u prvi plan stavlja s*se!“

Iako je Nikolija poznata kao zakleta brineta, ona je ovaj put zablistala kao plavuša, a sudeći po komentarima to se mnogima i dopalo.

„Super izgledaš“, „Kako dobra promena“, „Nemoj više nikada da se farbaš u braon“, samo su neki od pozitvinih komentara koji su se nizali ispod njene fotografije.

PROČITAJ JOŠ Rada Manojlović besna na Harisa! Ostavio je na cedilu!

No, bilo je i onih negativnih poput „Na čega to ličiš“, „Meni se ovo nimalo ne dopada“ i drugih. Inače, Nikolija se trenutno nalazi u karantinu zbog toga što je nedavno stigla u Srbiju iz Atine. Možda u tome i leži razlog ovog eksperimenta jer izolacija zna itekako biti dosadna.

PROČITAJ JOŠ Jelena Karleuša se istopila! Ni trunke sala na stomaku nema!

Pevačica je za samo par sati dobila nešto manje od 50 hiljada lajkova, a čeka se reakcija njenog supruga Relje. Verovatno će biti oduševljen, jer Nikolija sada izgleda kao totalno druga žena. A koji muškarac, s vremena na vreme, ne poželi drugu ženu pored sebe.