Jeziv NERVNI SLOM Lune Đogani! Marko Miljković se oduzeo od šoka! (VIDEO)

   Ovo do sada nije video...

Jeziv NERVNI SLOM Lune Đogani! Marko Miljković se oduzeo od šoka! (VIDEO) Jeziv NERVNI SLOM Lune Đogani! Marko Miljković se oduzeo od šoka! (VIDEO)
Celebrity
Jeziv NERVNI SLOM Lune Đogani! Marko Miljković se oduzeo od šoka! (VIDEO)

   Ovo do sada nije video...

Marko Miljković izgubio je poverenje u devojku Lunu Đogani kada je saznao da ga je lagala i da se videla sa bivšim dečkom Nenadom Sinđelićem Gastozom.

Marko Miljković užasnut scenama!

Razočarao se u Lunu i zamerio joj je što ga je lagala pa je zapretio da će da raskine sa njom. Očajna Luni molila ga je da pričaju.

– Nisam mogla da verujem da mi šalješ poruku, a celu noć smo Đekson, Jelena i ja pričali o tebi, a ti mi šalješ poruku, pričala sam da te volim, vrištala sam od sreće kada si mi poslao poruku – rekla je Luna.

PROČITAJTE JOŠ: SVET GOSSIP donosi! Luna zvala policiju u pomoć! Anabela je tuče godinama! Edo ima i treću, Dragana i Zilha nemaju pojma! Rada trudna!

PROČITAJTE JOŠ: Sloba i Jelena se SVAĐALI svaki dan! Razdvojili se da se OHLADE!

PROČITAJTE JOŠ: Slađa Delibašić PUCA! Sa Anabelom se nikad nisam družila! Bliža sam sa Đoletovom Vesnom!

– Spomenuo sam ti ispod jorgana kafić, ništa mi nisi rekla – govorio je Marko.

– Ali, nisam ti rekla jer bi reagovao ovako. Nisam imala ništa, pogotovo pored tebe, moraš da mi veruješ. Ne smem da spominjem neke stvari ovde – objašnjavala je Đoganijeva.

– Žao mi je Luna, mnogo si me lagala. Verujem da me nisi prevarila, ali ne mogu da podnesem ovoliko laži. Idi sa njim sada pod ruku, ne znam šta drugo da ti kažem. Nisam siguran da ćemo ostati zajedno, mnogo si me lagala – rekao je Miljković.

Marko Miljković je zatim rekao Luni da ne može da pređe preko njenih laži vezanih za činjenicu da se viđala sa bivšim dečkom Gastozom, za šta on nije znao.

Luna je pala u očaj, na kolenima molila Miljkovića da je ne ostavlja, a potom doživela nervni slom. Počela je da vrišti, bacaka se, Marko je pokušavao da je uhvati i smiri da se ne bi povredila.

Ne mogu da živim bez njega – ponavljala je Luna, kada joj je Ermina Pašović pritekla u pomoć.

– Nemoj da daješ materijala drugima – savetovala ju je Ermina.

– Ne zanimaju me drugi, ja ne mogu da živim bez njega, on je moj Marko. Ne mogu da ga izgubim, ne mogu – ponavljala je Đoganijeva.

Zasr*la si i ne dozvoli da se drugi slade – govorila joj je Pašovićeva, dok je Miljković bio u šoku.