Korona iznedrila novu spisateljicu - Neda Ukraden piše knjigu svog života!

   Očekujte neočekivano...

Korona iznedrila novu spisateljicu - Neda Ukraden piše knjigu svog života! Korona iznedrila novu spisateljicu - Neda Ukraden piše knjigu svog života!
Celebrity
Korona iznedrila novu spisateljicu - Neda Ukraden piše knjigu svog života!

   Očekujte neočekivano...

Izgleda da će nas Neda Ukraden iznenaditi književnim prvencem koji već dobija svoje prve stranice.

Neda će opisati svoje razmišljanja

– Čekam da mi karijera utihne, pa da napišem knjigu svog života. Kad su me moji dovezli ovde, kad sam ušla u stan u kome niko pre mene nije prespavao, kad sam za sobom zaključala vrata i spustila kofer, prvo sam sat vremena razmišljala šta se to događa. Tada sam poželela da u osami, u ove dve sobe, počnem da pišem dnevnik. Pokušavam da zabeležim zanimljive stvari koje čujem i neka svoja razmišljanja – kaže Neda.

PROČITAJTE JOŠ: Anabela bila predmet POŽUDE Marka Miljkovića! Želeo da je smuva i sačuva popularnost?

PROČITAJTE JOŠ: Katarina Grujić mogla da UMRE greškom lekara! Gangrena slepog creva joj umalo došla glave!

PROČITAJTE JOŠ: David PRETUKAO Anu?! Udario je, gurnuo i raspalio u glavu – Pobegla, neće POLICIJU!

Naime, pevačica Neda Ukraden već mesec dana sama je u izolaciji, ali je uz osmeh istakla da joj nije žao što još nije upoznala muškarca sa kojim bi provodila ove dane u svom domu.

-Ha, ha, ha,… Ima i duhovitija verzija, dragom Bogu hvala da nemam nikog pored sebe da me davi, ne opterećuje glupostima, da mi kljuca po glavi. Mislim da će se nakon smirenja ove situacije 60 posto brakova raspasti. Mnogi će poludeti u čangrizanju, u zatvorenom prostoru, jer su upućeni jedni na druge, a nemaju dobru međusobnu komunikaciju. Njima je to gore od korona virusa. Svakom je potrebna podrška, nega, ljubav, ali takvih je jako, jako malo. Mnogi od njih imaju neke paralelne živote, ljubavnike, ljubavnice. E, njima je sada najteže. Meni je bolje ovako samoj, već da me neko davi, a ko nije vredan moje ljubavi – rekla je Neda za expresstabloid.ba. Pevačica priznaje da ju je ova situacija sa korona virusom finansijski ugrozila.

-Pa, koga neće? Meni je do sada već otkazano deset koncerata, zatvorili smo dečju igraonicu u Beogradu, imali smo desetak zaposlenih ljudi. Uvek su pevači bili slobodni strelci, ali svi mi imamo neke obaveze. Ja sam uvek u nekim kupovanjima, investicijama, ne držim pare u slamarici – rekla je Ukradenova.

– Želim da svojoj ćerki, zetu, unucima ostavim nešto. Da ne bude samo, „bila jednom jedna Neda koja je samo pevala, otišla je, a ništa nije ostavila“. Neka me moja deca pamte ne samo po pesmi, već i po onome što sam im ostavila. Ja sam neko ko se jako ponosi svojom porodicom. Oni su mi i lek, terapija, podižu mi moral – istakla je Neda koja je nedavno pokazala na Instgramu svoj luksuzan koji se nalazi u Beogradu na vodi.